2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft
14.900 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Megvan még a táska? Ha igen akkor szeretném megvenni, küldenél képet? Facebookon: https://www.facebook.com/TermanNoemi vagy: noemimano@gmail.com Aztán a részleteket megbeszéljük :)
Szia Noémi... A táska már elkelt.....
Sziasztok! Eladnám feleslegessé vált swarovski köveim!Képet tudok küldeni! érd:szobiani78@gmail.com
Sziasztok! KERESEK: asztalba építhető porelszívót és asztali lámpát (a nagyítós nem érdekel)! Akinek van eladó írjon ide: noemimano@gmail.com Köszönöm :)
Sziasztok! Eladóvá vált egy doboznyi tipem, Natural Box, az 5ös méretből hiányzik két darab, a többi tele van: 1000 forint, egy hordozható, kézi körömcsiszoló gép (kérésre tudok róla többet is mondani vagy akár képet küldeni): 3000 forint, és az UFO UV lámpám (hivatalos garancia sajnos már nincs rá, szépséghibája, hogy a nyulam ketté harapta a kábelét, de meg lett csinálva, tökéletesen működik, ennek ellenére és vállalok rá fél év garanciát! Nagyon keveset volt használva, havi 2-3 alkalommal!): 7000 forint! Az árak alku képesek! Érdeklődni itt tudtok vagy az alábbi lehetőségeken: bozsii@gmail.com, 06308605292
Sziasztok! Elsdó egy türkiz 37×26×23cm alíg használt CN körmöstáska 5000ft-ért..Cegléd 0620-9-346-696
Szia! Megvan még a táska? Ha igen akkor szeretném megvenni, küldenél képet? Facebookon: https://www.facebook.com/TermanNoemi vagy: noemimano@gmail.com Aztán a részleteket megbeszéljük :)
Sziasztok! , Allergiás vagyok, nem dolgozhatok tovább,Eladnám vadi új csiszológépemet, még dobozban C.N.XTREMDRILL4.30000-fordulat,gyorstokmányos,pedállal:iár:30 000ft. C.N.ATTRACTIVE DUST COLLEKTOR asztali porelszívó:7000ft astalra szerelhető NAILTRAINER,pótkörmök+CD 18000ft Amerikából rendeltem. Telefonon hívjatok, 06209434141
Ne haragudj, félreolvastam, azt hittem asztalba építhető a porelszívó, így tárgytalan az előző üzenetem. Köszönöm!
Sziasztok! , Allergiás vagyok, nem dolgozhatok tovább,Eladnám vadi új csiszológépemet, még dobozban C.N.XTREMDRILL4.30000-fordulat,gyorstokmányos,pedállal:iár:30 000ft. C.N.ATTRACTIVE DUST COLLEKTOR asztali porelszívó:7000ft astalra szerelhető NAILTRAINER,pótkörmök+CD 18000ft Amerikából rendeltem. Telefonon hívjatok, 06209434141
Szia! Szeretném megvenni a porelszívót, ha még megvan!!! Hol/hogy tudnám átvenni? Van valami hibája? Kérlek írj ide: noemimano@gmail.com
Szia, a japán készlet érdekelne, milyen régi nincs beszáradva? köszi
Szia! Nem, egyáltalán nincs beszáradva, még fél éves sincs:)
Sziasztok! Eladóvá váltak felesleges műkörmös dolgaim. 3x használt Proxxon sötétrózsaszín csizsológép ajándék kis kugli csiszolófejjel, és karbid marófejjel(aranyozott):23.000ft BB liquid: nagy kiszerelés durván félig tele.3000ft Színes porcelán készletek(Elegant és Party shine) 2500Ft/db BB porcelán utántöltő majdnem tele:4500ft/db (white,clear, cover pink) BB Iron gél:3/4 tele:6300ft Apró szépséghibával, ugyanis kitört a tégely a helyéről,de ezen felül semmi baja. Zselé készlet:Color gél:(Csak a lila lett kipróbálva)7800ft BB cover tan 15ml:2400ft(egyáltalán nem használt, csak kipróbált) Lux white 15ml:(Egyszer használt):2200ft. Cn ufólámpa:4500ft BB top gél:1000 ft(úgy félig, háromnegyedig lehet) 3x Használt japán mani készlet 8000ft. Az alábbi telefonszámon:06703391164 és e-mail címen: gasparnoemi2@gmail.com lehet érdeklődni. Egyes árak megbeszélés tárgyát képezik!!
Szia, a japán készlet érdekelne, milyen régi nincs beszáradva? köszi
Sziasztok! Eladóvá váltak felesleges műkörmös dolgaim. 3x használt Proxxon sötétrózsaszín csizsológép ajándék kis kugli csiszolófejjel, és karbid marófejjel(aranyozott):23.000ft BB liquid: nagy kiszerelés durván félig tele.3000ft Színes porcelán készletek(Elegant és Party shine) 2500Ft/db BB porcelán utántöltő majdnem tele:4500ft/db (white,clear, cover pink) BB Iron gél:3/4 tele:6300ft Apró szépséghibával, ugyanis kitört a tégely a helyéről,de ezen felül semmi baja. Zselé készlet:Color gél:(Csak a lila lett kipróbálva)7800ft BB cover tan 15ml:2400ft(egyáltalán nem használt, csak kipróbált) Lux white 15ml:(Egyszer használt):2200ft. Cn ufólámpa:4500ft BB top gél:1000 ft(úgy félig, háromnegyedig lehet) 3x Használt japán mani készlet 8000ft. Az alábbi telefonszámon:06703391164 és e-mail címen: gasparnoemi2@gmail.com lehet érdeklődni. Egyes árak megbeszélés tárgyát képezik!!