2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
CRYSTAL NAILS MŰKÖRÖM CSISZOLÓGÉP Eladnám alíg használt, jó állapotban lévő, hibátlan műköröm csiszológépemet. Strapabíró fém fejjel, oda-vissza állítható forgással rendelkezik. Pedállal és kézzel is szabályozható a fordulat. Gyorstokmányos. Gyári garancia: 2014.dec.16-ig Személyesen megtekinthető. petkovics.viktoria@gmail.com
Sziasztok!! Eladó Crystal Nails Liquid 500ml, bontatlan! 10000Ft!!!! érdeklődni: adriennnemeth13@gmail.com
Ára 10.000.- és körbe tükrös azt kifelejtettem.
Sziasztok Csajok! Eladó egy teljesen új Crystal Nailses uv lámpa 4X9 csőve,s ventilátoros, időkapcsolos. Hó fehér 1 hete kaptam 1 év garancia van rajta. Érdeklődni: anita0904@freemail.hu.
A szakma elhagyása miatt szeretném eladni az alábbi eszközöket, anyagokat. 1. JD700 csiszológép,Nagy teljesítményű,Állítható forgásirányú asztali géptartó,gyűrűtartó befogószár, 3 db gyémánt csiszolófejek, 1db csiszológyűrű,lábpedál, 9db közepes csiszológyűrű, 4 db finom csiszológyűrű is tartozék. Irányár: 9.000 FT 2. Crystal Nails 2*9W-os. 2500 FT 3. Több száz darabos ultra form Tip 4. Lakkok, díszítők, 5. Porcelán köröm alapanyagok, díszítőecsetek Árak megbeszélés szerint. Megtekinthetőek Budapest, XX. kerület, Interspar parkolóban előre megbeszélt időpontban. Ne haragudjatok postázni nem postázok. Csak olyan terméket adok el, ami neked is tetszik, kipróbálsz. Érd: 06-70-649-53-62 vagy kapcsy@citromail.hu
Szia Ildikó! Érdeklődni szeretnék, hogy aktuális-e még a hirdetésed? Engem a csiszológép és a lámpa érdekelne. E-mail címem: kerika3@citromail.hu
- Orly GelFX gél lakk, 5 darab alig használt és 6 darab új, egyben 25eft - orly körömlakkok, 18ml, 80 db alig használt (90%os) és 10 darab új, 12 darab 8eft, egyben 60eft - bontatlan orly minilakkok, 5,3ml, 38 darab, egyben 15eft - cnd vinylux 40 darab alig használt, állvánnyal, csak egyben 50eft Budapesten megnézhető. marcsakhobbi@freemail.hu
Sziasztok! Eladóvá vált műkörmös szalonba, egy kis gurulós szekrény! Hibátlan állapotban van ez is! 2 Hónapot volt használva. Feleslegessé vált számomra. Helyhiány miatt sürgősen megválnék tőle, áron alul. Ennek ára 8000 Ft. ELADÓ MÉG: 57 darabos csillámpor szett, + 12 darabos törtkagyló szett, 2 darab tipp vágó, 2 darab kézáztató. Árat nem mondok egyik termékre sem! Közösen megegyezünk, ha valamelyik esetleg kellene. Email-en elérhető vagyok egész nap, megpróbálok hamar válaszolni! Email címem: hamvaska89@gmail.com A kis gurulós szekrényt futárral is tudom küldeni, a csillámpor szettet is vagy futárral, vagy postán keresztül. Az árát közösen megbeszéljük. Helyileg Kisvárdán található.
szia.helyileg merre felé laksz? engem az asztal érdekelne.köszönöm
Sziasztok. Az asztal, és a koffer, a mai nap elkelt. :) Köszönöm a sok sok érdeklődést!
A kis koffert már el is vitték, maradt egy nagy koffer. Aminek az ára 13000 ft. Ez is alumínium! Email-ben elérhető vagyok egész nap. Sokan kérdeztétek a műkörmös asztal méreteit, gondoltam ide is leírom. Szélessége 46 cm, magassága 75 cm, és a hossza 92 cm. Tudom küldeni futárral is, de ezt megbeszéljük email-ben. Nem tudom mennyibe kerülne, de úgy csináljuk, hogy jó legyen mindenkinek! Köszönöm!
szia.helyileg merre felé laksz? engem az asztal érdekelne.köszönöm
Kihagyhatatlan !!! Eladó 2 db Crystal Nailsnél vásárolt Dual uv led lámpám a két lámpa ára 20.000 ft!!!!!! A lámpák szinte újak egyszer lettek használva dobozában tökéletes állapotban várják új tulajdonosukat!! Érdeklődni:06-70-547-77-11