2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! MDG-003 Csiszológép digitális tápegységgel, körömápoláshoz. Profi digitális kijelzésű műköröm csiszológép lábpedállal. Adok hozzá: gyémántfej készlet, befogószár, gyűrűtartófej. Állítható forgásirány. Maximális fordulat: 20.000/perc.Érd: margareta1580@freemail.hu
Sziasztok!Eladó egy elegáns formatervezésű, kis helyigényű 2x9 W-os (18W) uv lámpa. Bármilyen típusú gélhez használható.Időkapcsolója segítségével 90- és 120 mp-re egy mozdulattal beállítható, kihúzható tálcája (alaplap). kérésre küldök fotót: margareta1580@freemail.hu
Sziasztok! Pár dolgom eladóvá vált, ha valakit érdekel, üzenetben leírok mindent róluk. 36wattos időkapcsolós UV lámpa (friss csövekkel) 6000Ft, asztali crystal nails-es lámpa szintén friss csővel 4500Ft, kéztámaszos porelszívó 4500Ft, csiszológép 30ezres fordulattal 6500Ft, NailTrainer/Gyakorló kéz 12000Ft. Képeket kérésre küldök. Érd.: breki.avagy@gmail.com
Sziasztok! A következő termékek eladók: Cn Giga white slower powder 28 gr tele (2400 Ft) Cn Tranparent pink Slower powder 28 gr félig (1300 Ft) Cn Crystal clerar slower powder 28 gr tele (2400 Ft) Ez flow White 28 gr félig (1400 Ft) Oceans white speed powder 30 gr tele (2300 Ft) Liquid 100 ml félig van (1500 Ft) Cuticula remove tele (600 Ft) 7 db-os zselés ecset nem használt. (1200 Ft) Arany sablon 20 db. (400 Ft) Csiszoló szett. (1000 Ft)csiszoló gyűrűk nélkül Cn digitális timer. (800 Ft) Stanger márkájú acryl fekete festék 75 ml tele. (500 Ft) Érdeklődni email-en keresztül hadryenn@freemail.hu
CN liquid eladó áron alul! 13200Ft helyett 10000Ft! CN Builder gel Pink I 15ml 2980Ft helyett két darab csak 4000FT Chameleon zselé készlet (Thermo) 4db 7000Ft! Easy off Peach 5ml 800Ft, Easy off White 5ml 800Ft!!Érdeklődni : adriennnemeth13@gmail.com
Sziasztok, Kedvező áron (eredeti ára 10 900 Ft) eladó új, bontatlan, eredeti Harmony Gelish Vitagel Recovery körömerősítő. UV vagy LED lámpa szükséges hozzá. Használható önmagában, körömlakk alá (tartósabbá teszi a lakkot) vagy géllakk alá. 10 perc alatt könnyen leoldható ha szükséges. Extra vitamint tartalmaz,a legjobb azok számára, akiknek gyenge a körmük mégis szeretnék megnöveszteni. A mikro-szuszpenziós technológia tárolja az A-Vitamin, B5-Vitamin és E-Vitamin molekulákat, és 14 napig folyamatosan szabadítja fel ezen tápanyagokat a körömlemez és a körömágy számára, a megfelelő keratin felszívódás mellett. - Erősíti a természetes körmöt, mert a védő réteg megakadályozza a törést, leválást és hámlást - Növeli a körömlemez rugalmasságát - Ellátja A, B5 és E Vitaminnal a körömlemezt - Ösztönzi az egészséges köröm növekedését - Javítja a körömlemez kopásállóságát - Az erősített és egészséges körömlemezen tovább fennmarad a lakk - Könnyen felvihető és eltávolítható - Felvitele közvetlen a körömre, lakk vagy géllakk alá Átvehető Budapesten személyesen a XIII. kerületben megbeszélés szerint vagy ajánlott levélként postázom melynek költségét vállalom. Érd.:szkecskemeti@yahoo.com
Keresek P.shine Japán Manikűr készletet! szubaru28@yahoo.com
Sziasztok! Eladó Crystal Nails gél lakk GL37 - margarétára kent 1600Ft, Crystal Nails brillant zselé 591 -új 1900Ft, Crystal Nails brillant zselé F16 -egy szettre használt 1700Ft, Crystal Nails C-ív hajlító és megtartó csipesz, CN Titanium zselé -újak együtt 6700Ft-- a zselét 15ml külön is adom, úgy 3700Ft.Érd: timcsy.cs@gmail.com
Így van... Ráadásul több helyen hallottam, illetve itt is írta még régebben a CN, hogy a bőrolaj értékesítése a vendégeknek jó kiegészítő pénz. Csak ha a vendég látja, hogy a boltban kevesebb kerül, akkor én hogy értékesítsem úgy, hogy hasznom legyen rajta?
Sziasztok! Kedves CN, meglepődtem,hogy a Rossmann, régóta külön állványon értékesíti a cn lakkokat,körömápolókat (XIII.Béketér) Most akcióban 17% kedvezménnyel, ami 700,- kuponnal további 10% 630,- juthat hozzá bárki....hurráááááááá!!!!Üzletben a szakembernek 730- Ami még tüske: Zoli az utolsó intertovábbképzésen közölte, hogy az öt ujjas led nem professzionális. Nagyon naiv vagyok én azt hittem a szaküzletben csak proff.holmikat értékesítenek. :( Anita
Szia. Én dolgoztam a Rossmannál és elkell hogy mondjam a dolgozók pofátlanul festegették a CN-es körömlakkal a körmüket úgy ahogy nem szégyellték, de egy némely vásárló is és tudja a fene hogy épp melyiknek éppen milyen körömbetegsége volt,és ezek NEM voltak tester-ek. A másik vevő meg azt veszi meg, volt h lebeszéltem pár vevőt róla hogy ne vegye meg.... Sajnálattal néztem én is :(