2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.980 ,-Ft
150 ,-Ft
14.900 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
uhh szép színek, divatosak és kelendőek nálam, pont ilyeneket keresnek, kár hogy nem vagyok otthon, mert az összeset felvásárolnám :D
Szia! Megvannak még a lakkok?:) Kérlek írj árat, ha igen, előre is köszönöm! :) szepalexa00@gmail.com
Sziasztok! Eladnám pár gel lacomat amiből 2 van vagy amit nem használok. 4 ml :2, 10, 34, 55, 71, 124, 125, 306, 404, 905 15ml : 7, 32, 33, 36, 37
uhh szép színek, divatosak és kelendőek nálam, pont ilyeneket keresnek, kár hogy nem vagyok otthon, mert az összeset felvásárolnám :D
Sziasztok! Eladnám pár gel lacomat amiből 2 van vagy amit nem használok. 4 ml :2, 10, 34, 55, 71, 124, 125, 306, 404, 905 15ml : 7, 32, 33, 36, 37
Szia. Érdekelne egy pár 4ml-s. Írnál árat? Elore is köszönöm. jordaki.adrienn@freemail.hu
sziasztok, költözés előtti lomtalanítást végzek, így azokat a dolgokat ( ecsetek, rengeteg, porci porok ) amiket profiváltás miatt nem használok, eladnám. Kérlek a facebook oldalamra írjatok, Kovács Tünde- ként megtaláltok, műköröm kép profilom
Szia! Engem a porci ecsetek erdekelnenek. Ara? Koszi facen kerestelek sok kovacs tunde van . Koszi Anita
Sziasztok! Eladóvá vált egy FAVOURITE COLOR GELS I. szettem, pár szín használva lett, de csak egy-két alkalommal. bozsii@gmail.com
Sziasztok! Hamarosan szeretnék vásárolni olyan elektromos pedikűrös széket ami teljesen fekvő állapotba is helyezhető, hogy lehessen rajta műszempillázni is. Kb. 200-300 ezer Ft az ára. Esetleg van olyan akinek ilyenje van? Tudna mondani róla pár dolgot? hol vette, szervíz, garancia stb. Előre is köszönöm.
Fotókat itt, az albumomban talátok, ja, és fertőtlenítő box is eladó. Javarészt az ecseteket a körömtáborban vettem, legtöbb ki sem volt próbálva, de használva egyik sem, az tuti !!!
sziasztok, költözés előtti lomtalanítást végzek, így azokat a dolgokat ( ecsetek, rengeteg, porci porok ) amiket profiváltás miatt nem használok, eladnám. Kérlek a facebook oldalamra írjatok, Kovács Tünde- ként megtaláltok, műköröm kép profilom
Sziasztok! Eredeti CND leoldó batyu (nem fóliás, hanem az öntapadós fajta) eladó vagy csere, 10 db 250 Ft Sok van belőle! :)