2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
11.950 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Eladó:12 db-os cn Favorite Spring-Summer porcelánpor készletet: 8.000,- 2db neon fehér /új porci 1.500,-/db üres porci leoldó tüskés-tégely 900,- 5db leoldó gyűrű 1.000,- Liquid 100ml 3.500,- 3db 30ml használt porcelánpor clear, white, pink 2.000,-/db, 543,547 porcelán por 800/db, 10db 3részes egymásba csavarható tégely: 1.000, honda400@freemail.hu vagy 06-20-4743-750 Anita
Sziasztok! Nem használt Crystal Nailses dolgaim eladóvá váltak: Gyémánt kúp marófej, Csiszológyűrű tartó szár+2 db gyűrű, Körömlakkok, Porcelánpor 136-os, Snow crystal collection porcelán készlet, Cover pink X zselé 5ml, Builder white 1. zselé 5ml, Builder pink 1. zselé 5ml. Semmit nem használtam, max. kipróbálva voltak. Ha érdekel valami írj: angicka@gmail.com
CN-es porci cuccokat vennék,ha van valakinek eladó! :)
Szia! Nekem van eladó Snow crystal collection porcelán készletem és 136-os számú porcelán porom. Nem igazán használtam ezeket, csak palettára. Ha érdekel írj e-mailt: angicka@gmail.com
Eladó zselébox 34 db színes zselével, a legtöbb félig van. Chameleon, giga pigment zselé szett, üveg zselék. budapesti átvétellel. 25ezer ft. 70 932 47 56
Szia megvannak még?
Sziasztok! Eladó egy 13 részes pedikűr készlet bőrtokban 20000 Ft, egy digitális rózsaszín paraffin gép kézre és lábra 10.000 Ft, és egy műkörmös táska 8000 Ft. Érdeklődni 06203192179
Szia műkörmöstáska megvan még? Kérlek ìrj e- mailt condeabrigitta@gmail.com
Ezeket keressem: CN A8 porcelán építő ecset, Kolinsky szőr,Xtreme reszelő 150/150 (kék),Egyenes fehér, pink belsejű reszelő 150/180,Csodafény polír,Cuticle Oil - Bőrolaj,Gyémántporos körömreszelő 17 cm,Csepp reszelő 180/180,Profi körömvágó olló,Crystal lakkjavító ceruza,ONE STEP CrystaLac kezdőkészlet - 11,Liquid tartó,
Sziasztok! Ezeket a Crystal nails termékeket keresem megvételre: Cover pink zselé 50ml, Savmentes primer 15 ml, Savas primer 15 ml, Nero merló 2-es ecset, Rozsdamentes bőrfeltoló kaparó, Solingen bőrvágó olló íves, ecsetmosó További szép napot mindenkinek
szia! nekem van egy bőrvágóm, fecske, keveset használt. 1800 ft sissi.crystalnails@gmail.com
Sziasztok! 3M-es pormaszkom van eladó, több is 800 Ft/db!! Akit érdekel írjon : sissi.crystalnails@gmail.com
sziasztok, pedicsikó, férjem által készített , eladó. Képet tettem fel az albumaimban. Én huzatot varrtam rá, de már elhasználódott, így anélkül fotóztuk. Ára : 5000 ft.
Sziasztok ! Engem crystal nails termékek érdekelnenek :p zsellék, előkészitő folyadékok,fémeszközök, ecsetek, one step crystal lakok, tippek és formok stbstb.Tehét nagyon sok minden.Lényeg hogy crystal nails márkájú legyen. .Keressetek nyugodtan e- Mail: condeabrigitta@gmail.com