2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó Mogyoródon a Böbi Szalonban szinte használatlan shellac készlet egyben. Ára: 30.0000,-Ft Átvétel személyesen előzetes egyeztetést követően. Érdeklődni: 06-30-418-53-29
Eladó keveset használt 40 db-os gé-lac készlet Mogyoródon a Böbi szalonban, amely tartalmaz: - 31 db crystal nails 4 ml - 4 db perfect nails 15 ml - 2 db moyra 10 ml - 1 db 2M 15 ml - 1 db Aphro 15 ml - 1 db Perfect 4 ml Ára Egyben: 24.000,-Ft Érdeklődni: 06-30-418-53-29
Sziasztok! Van egy eladó bontatlan Lady Lash The Black Glue 10ml 3D szempilla ragasztóm. A LadyLash tartósságának “lelke”, legújabb fejlesztés. Extrém erő, alacsony kipárolgás és szaghatás mellett. Ár: 10.000.- Bolti ára 14.900.- volt. Postát én állom! Köszi. email: kaszanesziszi@gmail.com
Sziasztok! Eladó CN egyujjas led lámpa (3000 Ft), CN top Shine 4ml bontatlan fényzselé (1000 Ft), Moyra fehér 3D zselé (500 Ft) és egy 9 Wattos 1-2-szer használt UV lámpa (3000 Ft). Van még egy Crystal Nails budapesti zselés díszítő képzésre felhasználható utalványom: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukorom-tanfolyam/-alap-szines-zseles-diszites-----ot-latvanyos-technika-egy-nap-alatt-e97 Aki elvégezte ezt a képzést az másik tanfolyamra is felhasználhatja az utalványt. A beváltási határidő 2014.december 20. A fenti linken minden infó megtalálható a képzésről, az utalvány ára 5000 Ft/db, ez kevesebb, mint a fele a tanfolyam árának, sajnos én a távolság miatt nem tudom felhasználni. Érdeklődni az arabell7@gmail.com címen lehet.
Szia! érdekel az uv lámpa.. megvan még és melyik fajtáról van szó? Hol tudom megnézni és átvenni?
szia, CN liquid bontatlan nem érdekel?
Szia! Meg van még a liquid? Hány ml? És mennyibe kerül. Köszi
Sziasztok! Eladó CN egyujjas led lámpa (3000 Ft), CN top Shine 4ml bontatlan fényzselé (1000 Ft), Moyra fehér 3D zselé (500 Ft) és egy 9 Wattos 1-2-szer használt UV lámpa (3000 Ft). Van még egy Crystal Nails budapesti zselés díszítő képzésre felhasználható utalványom: http://www.mukorom-tanfolyam.com/mukorom-tanfolyam/-alap-szines-zseles-diszites-----ot-latvanyos-technika-egy-nap-alatt-e97 Aki elvégezte ezt a képzést az másik tanfolyamra is felhasználhatja az utalványt. A beváltási határidő 2014.december 20. A fenti linken minden infó megtalálható a képzésről, az utalvány ára 5000 Ft/db, ez kevesebb, mint a fele a tanfolyam árának, sajnos én a távolság miatt nem tudom felhasználni. Érdeklődni az arabell7@gmail.com címen lehet.
Eladó új műkörmös bőrönd, gurulós, 3 részes!Zembra mintás, szépen kidolgozott.A bőrönd felső része teljesen kinyitható két oldalra. A felső része levehető, külön hordható. A belső borítása ennek a kivitelnek gyönyörű, párnázott.A bőrönd középső része kivehető, így az anyagok közvetlen tárolására, használatára tökéletes megoldás. Mind a négy kereke 360°-ban elfordulnak, így könnyű a bőrönd irányítása. Nagy, kívülről rögzített kerék, nem az amiket itthon lehet kapni. Német minőség! Mérete: 36.6 x 24.4 cm x 70,5 cm
CN 573-as porci port keresném, ha van valakinek kérem írjon! kocsisne.i@gmail.com köszönöm, üdv Ildikó
szia, CN liquid bontatlan nem érdekel?
Munkád mellé PLUSZ jövedelem. ORIFLAME szépségtanácsadóként.30 %-os jutalék. 06302261213.Heni.
CN 573-as porci port keresném, ha van valakinek kérem írjon! kocsisne.i@gmail.com köszönöm, üdv Ildikó