2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladom crystal nails csizsológépem kihasználatlanság miatt! Pár alkalommal volt csak használva! Ár: 38.000Ft Érdeklődni lehet:dankovits@vipmail.hu
Sziasztok! Eladó CN builder clear jégkék építő zselé 2390ft-csak kipróbálva volt, cn 903thermo gél lakk-több mint 3/4-ig 2500ft, műkörömbe építhető szárított apró virágok 12 színben!-ÚJ- 1000ft, cn japán flitter-400ft, cn 591 brillant zselé-kipróbálva volt-1900ft timcsy.cs@gmail.com
Várják gazdájukat: CN primer savmentes ÚJ: 1500.- CN XTREME WHITE zselé ÚJ - 5ml: 1500.- CN XTREME CLEAR ZSELÉ 1X HASZNÁLT -5 ml: 1000.-
Kihasználatlanság miatt,keveset használt Crystal Nails Salon Drill csiszológép eladó. 12000 Ft
Szia Petra! Engem érdekel a csiszoló. Hol lehetne átvenni? Az email címem anita0904@freemail.hu
Kihasználatlanság miatt,keveset használt Crystal Nails Salon Drill csiszológép eladó. 12000 Ft
Sziasztok pedikur labtarto rózsaszín bőr résszel jó állapotban eladó képet kérj emailbe pogireni21@gmail.com
Eladó géllakkok 600-1200 Ft közötti áron (Crystal Nails). Cover Pro készlet, paraffingép, 12 dbos porcelánkészlet (spring color) és egyebek. Érdeklődj: karvakg@gmail.com. Köszi!
Sziasztok! Eladó műkörmös asztal 20e ft (én 55e-ért vettem) ha valakit érdekel szívesen küldök képet.
Szia Mónika! Kérlek szépen küldj képet nekem. köszönöm :) palhazianita@citromail.hu Szia
Bocsánat a postaköltséget rosszul írtam, 695.-gramm ezért 100.-rá a posta.
Sziasztok! Több helyen hallottam, hogy körmösöknél kötelezővé tették a beépíthető szagelszívót. Tudtok erről valamit, mert sajnos nincs ötletem, hogy hol érdeklődjek... Segítségeteket előre is köszönöm! :)
Szia Viki! Én még nem hallottam erről hivatalos információt. De szerintem nem kötelező, de hasznos mint por, és szag elvonása miatt.