2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Nikolett! Miért adod el? Nem jó?
Szia Anikó!Ahogy a hirdetésben is írtam 10.000 ft-ért adom.Teljesen jól működik,engem zavar az asztalon,sima kéztámaszhoz vagyok szokva. :)
Sziasztok! Eladó cn színes zselé color 408,Cn gel-lac 19,63,402, Swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben.6ft/db (5féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Eladó egy 6-os porcelán ékszer ecset,1x kipróbáltam ezen kívül nem volt használva! érd:szobiani78@gmail.com
Szakma elhagyása miatt szeretném továbbadni az alapanyagaimat - új és egyszer használt. Crystal Nails primer savas ÚJ: 1200.- CN primer savmentes ÚJ: 1500.- CN XTREME WHITE zselé ÚJ - 5ml: 1800.- CN XTREME CLEAR ZSELÉ 1X HASZNÁLT -5 ml: 1000.- CN TOP SHINE ZSELÉ (CLEAR) ÚJ - 4ML: 1300.- c ív hajlító csipesz műkörömhöz EGYENES VAGY ÍVELT, ÚJ: 1100.- KRISTÁLYKÖVEK (ezüstfehér vagy bordó)10db: 30.- (1000 db esetén 2000.-)Szép napot! Noémi
Sziasztok!Eladnám 3 ventilátoros, két sebességfokozatú, rózsaszín porelszívós kéztámaszomat.Keveset használt, szép állapotban, dobozával.Képek a galériámban.Ár: 10.000 Ft Szép napot Mindenkinek!
Szia! Nikolett! Miért adod el? Nem jó?
Sziasztok! Eladóvá vált alig használt xtreme drill 3 csiszológépem, hozzá tartozó fejekkel, továbbá építő és színes (brill, kaméleon) zseléim (csak kipróbálva voltak). Ha érdekel írj és megegyezünk: angicka@gmail.com
Szia érdekel a csiszológép! Az emailcímem anita0904@freemail.hu. Írok emailt. Anita
Sziasztok!Eladnám 3 ventilátoros, két sebességfokozatú, rózsaszín porelszívós kéztámaszomat.Keveset használt, szép állapotban, dobozával.Képek a galériámban.Ár: 10.000 Ft Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok! Eladóvá vált alig használt xtreme drill 3 csiszológépem, hozzá tartozó fejekkel, továbbá építő és színes (brill, kaméleon) zseléim (csak kipróbálva voltak). Ha érdekel írj és megegyezünk: angicka@gmail.com
Sziasztok! 3D-s fehér, strasszal díszített masnik eladók. 50Ft/db Képet emailben szívesen küldök! Érd.: christin-@freemail.hu
Sziasztok! Eladnám CN-es gél-lackjaim: GL58 15ml-es félig GL13 15ml-es egyszer használt GL47 15ml-es teli FD6 4ml-es kétszer használt egyben: 6000Ft Tel:0670-568-9298 f.kata77@citromail.hu