2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Eladó LuxLash sensitiv glue 5ml-es szempillaragasztó érzékeny szemű vendégeknek.1xhasznált ára:5000Ft 0670-568-9298
Sziasztok! Brilbird továbbképzéses kupont keresek, ha van valakinek és nem használja fel kérem írjon privát. Köszönöm! vaticsak@gmail.com
Sziasztok! Szeretném eladni teljesen új nem használt színes zseléimet CN 410 és 805 (barnás apró kis irizáló csillámszálacskákkal és zöld 3D sűrű zselé) . Mivel ritkábban használt színes egy áráért adom őket ! Cseréről is lehet szó , cserélném őket 131es fehér snow crystal színes zselére !!!
Sziasztok! Szeretném eladni teljesen új nem használt színes zseléimet CN 410 és 805 (barnás apró kis irizáló csillámszálacskákkal és zöld 3D sűrű zselé) . Mivel ritkábban használt színek egy áráért adom őket ! Cseréről is lehet szó , cserélném őket 131es fehér snow crystal színes zselére !!! elérhetőség: christinefurjesz@mail.ru
Sziasztok! Szeretném eladni teljesen új nem használt színes zseléimet CN 410 és 805 (barnás apró kis irizáló csillámszálacskákkal és zöld 3D sűrű zselé) . Mivel ritkábban használt színes egy áráért adom őket ! Cseréről is lehet szó , cserélném őket 131es fehér snow crystal színes zselére !!!
sziasztok, zseléket keresek: fekete, piros, bordó , telefonon : 20 / 519-32-11 csak : december 23-jnuár 02. között.
Hello! 3 d műszempilla anyagok kellékek eladó. electron cosmetic termékek.....ragasztó,egyenes csipesz,hajlított csipesz,fixáló,1 tálca szempilla mix,orvosi ragasztó,ragasztó eltávolító-oldó,szempillafésű,ragasztó gyűrű,párnácskák,előkészítő ,minden ami a szempillázáshoz kell a kezdő csomag. 1etlen 1szer használtam,mikor elkezdtem tanulni,de nem fejeztem be,úgyhogy csak foglalja a helyet.Fix ár nincs.Vidd el egybe az egészet és megegyezünk. hívj ha érdekel!!! Horváth Zsanett 06707056438
Sziasztok ! Eladóvá vált narancssárga paraffin gépem. 3 x volt használva.2 csomag barack illatú paraffin van benne. Kesztyű és lábtyű van hozzá. 10.000 ft Képeim között megnézheted . érd:birincsikzsuzsanna@gmail.com
paraffingép elkelt :)
Eladó alig használt fekete időkapcsolós Crystal 4*9W csőves Uv lámpám. A csövek is alig voltak használva. Alighogy megvettem nem sokra rá befejeztem a körmözést. Ára 10.000.- Csak személyes átvétellel telefonos egyeztetés után a Blaha Lujza téren 06-30-842-1064
Szia Andrea!Érdeklődnék,hogy meg van-e még a fekete uv lámpád.
Sziasztok! Eladó, porci porok. CN cover pink x 17g. 1100.- CN cover pink rose 17g. 1100.- CN cover pink xx 17g. 1100.- CN clear 17g. 1100.- CN white 17g. 1100.- CN 088 zöld 7g. 800.- BB 3D P10 7g. 800.- CN liquid 100ml. 2500.- Érdeklődni lehet:misifanni@22gmail.com
Sziasztok! Eladó CN builder clear I építőzselé 15ml egyszer használt 2390Ft, műkörömbe építhető apró szárított virágok-ÚJ 1000Ft. Érdeklődni e-mailben: timcsy.cs@gmail.com címen keresztül.