2024. november 29. - Taksony, Ilma, Filoména napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.950 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Gyönyörű szalagcsipkék eladók, körömre dolgozhatók. Barack, királykék, türkiz színben, ha e-mail címet kapok, akkor küldök róla fotót. Egy tekercs kb. 50-60 méter, ára 5000 Ft/tekercs, kb. 11-13 cm szélességűek. Budapesten személyesem átvehető, vidékre postadíjért postázom. Ha valaki nem kér egész tekercset, akkor minimum 10 méter a rendelhető mennyiség 500 Ft/méter áron. farkas.gyongyi@vipmail.hu
Érdekelne UV lámpa újszerű állapotban, minőségi előnyben. Esetleg tartozékok a műköröm építésében, ja a lányomnak venném meg nem magamnak :)
Szép estét kívánok, nekem van uv lámpám eladó, ha érdekli a berente.renata@citromail.hu címen elérhet, vagy a 20/5151291-es telefon számon :-) Reni!
Sziasztok! Eladó 2db Crystal Nails díszítő ecset, az egyik egy legyező ecset-ÚJ, a másik vonalhúzó ecset, egyszer használt, 300Ft, CN builder clear I építőzselé 15ml egyszer használt 2490Ft, műkörömbe építhető apró szárított virágok-ÚJ 1000Ft. Érdeklődni e-mailben: timcsy.cs@gmail.com címen keresztül.
Sziasztok! Szakma abbahagyása miatt eladó Crystal nails-es anyagok, eszközök: -Barbara 1, 2 ecset: 800Ft/db csak díszítő továbbképzésen használtam -Xtreme építő és új 3D-s ecset 1000Ft/db -Csiszológép lila salon drill 1,5 éves (kicsi gyémántfejekkel együtt adom) 12.000 Ft (ajándékba választható hozzá egy crystal nailses fehér szivacsos vagy egy MOYRA fekete műbőr kéztámasz) -Színes zseléket csak díszítő tanfolyamon használtam(color 053,34,131,133 chaméleon 260)1200Ft/db. -CN builder white 1 zselé: 15ml egy kicsi van használva belőle: 500Ft -Eszköztartó állvány 3 szintes nagy: 17.000Ft (alkuképes) -Eszköztartó kocsi gurulós 3 szintes műanyag tálcás: 8000Ft -Pedikűrös -manikűrös készlet rozsdamentes késekkel : 16.000Ft -Gurulós háttámlás hidraulikusan állítható szék 13.000 Ft -Pedikűrös -kozmetikus-masszázs ágy krómlábakkal manuális :35.000 Ft Mivel én kozmetikusként is dolgoztam eladó még: vapozon, gyantamelegítők(6 rekeszes, hagyományos),patronos gyanták (férfi gyanta is) kézparaffin, szalon szekrények fiókos zárható (csináltatott, tökéletes állapotban) árak megbeszélés alapján. Minden eladó termékről küldök képet! :) Ha érdekel valami, írj nyugodtan! fethadrienn@gmail.com vagy hívj : 06/70-773-9033 Szép napot kívánok!
Szia Adrienn! UV lámpád nincs? Az ecsetek, zselék, ha van akrilfestéked érdekelnének, postázni tudod?
Sziasztok! Szakma abbahagyása miatt eladó Crystal nails-es anyagok, eszközök: -Barbara 1, 2 ecset: 800Ft/db csak díszítő továbbképzésen használtam -Xtreme építő és új 3D-s ecset 1000Ft/db -Csiszológép lila salon drill 1,5 éves (kicsi gyémántfejekkel együtt adom) 12.000 Ft (ajándékba választható hozzá egy crystal nailses fehér szivacsos vagy egy MOYRA fekete műbőr kéztámasz) -Színes zseléket csak díszítő tanfolyamon használtam(color 053,34,131,133 chaméleon 260)1200Ft/db. -CN builder white 1 zselé: 15ml egy kicsi van használva belőle: 500Ft -Eszköztartó állvány 3 szintes nagy: 17.000Ft (alkuképes) -Eszköztartó kocsi gurulós 3 szintes műanyag tálcás: 8000Ft -Pedikűrös -manikűrös készlet rozsdamentes késekkel : 16.000Ft -Gurulós háttámlás hidraulikusan állítható szék 13.000 Ft -Pedikűrös -kozmetikus-masszázs ágy krómlábakkal manuális :35.000 Ft Mivel én kozmetikusként is dolgoztam eladó még: vapozon, gyantamelegítők(6 rekeszes, hagyományos),patronos gyanták (férfi gyanta is) kézparaffin, szalon szekrények fiókos zárható (csináltatott, tökéletes állapotban) árak megbeszélés alapján. Minden eladó termékről küldök képet! :) Ha érdekel valami, írj nyugodtan! fethadrienn@gmail.com vagy hívj : 06/70-773-9033 Szép napot kívánok!
http://aprod.hu/hirdetes/uniform-noi-atmeneti-kabat-ID1yfVW.html?action=show&id=22940801
Tudom nem itt van a helye de hátha valakit érdekel! :) http://aprod.hu/hirdetes/uniform-noi-atmeneti-kabat-ID1yfVW.html?action=show&id=22940801
sziasztok! Műkörmös bútorok eladók! felszámolás miatt. Egyedi készítésű műkörmös asztal , az asztallap vastagsága 3 cm. irányár : 30.000 Ft. Egyedi készítésű 3 részes paraván bármilyen szögben hajlítható. irányár : 15.000 Ft. Egyedi készítésű gurulós üvegpolc, az üveg castagsága 1 cm. irányár: 15. 000 Ft. Perfect nails-ben vásárol t 4 csöves (4 x 9W-os) UL-4B típusú alagút UW lámpa irányár: 10.000 Ft. 2 db vendégszék együtt 5.000 Ft. kérésre emailben tudok képeket küldeni, az ár alkuképes! együtt elviszed akkor további kedvezményekről tudunk beszélni. tel: 20 466 3765
Szia, engem érdekelne a vendégszék, kérlek küldjél képet róla: finnatimea@yahoo.com. Köszönöm
sziasztok! Műkörmös bútorok eladók! felszámolás miatt. Egyedi készítésű műkörmös asztal , az asztallap vastagsága 3 cm. irányár : 30.000 Ft. Egyedi készítésű 3 részes paraván bármilyen szögben hajlítható. irányár : 15.000 Ft. Egyedi készítésű gurulós üvegpolc, az üveg castagsága 1 cm. irányár: 15. 000 Ft. Perfect nails-ben vásárol t 4 csöves (4 x 9W-os) UL-4B típusú alagút UW lámpa irányár: 10.000 Ft. 2 db vendégszék együtt 5.000 Ft. kérésre emailben tudok képeket küldeni, az ár alkuképes! együtt elviszed akkor további kedvezményekről tudunk beszélni. tel: 20 466 3765
Szia!Küldenél képeket egyedül az uv lámpa nem érdekel. Köszi panda32@citromail.hu
ELADÓ egy CN-es mágneses crystal lac 403-as, 15 ml-es és a hozzá tartozó mágnes készlet /1-es/ a kettőt együtt 3500.-ért adom! A lakk egyszer volt használva! ELADÓ MOYRA extension körömágyhosszabító porcelán por 12g-os. KB 3× használtam Új ára 1350 én 800FT-ért adom.