2025. május 9. - Gergely, Katinka, Alberta, Édua napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7ft/db (10 féle),tipek,hello kitty-s matricák,képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó bontatlan Master Nails gél lakkok:Fr.pink,Neon pink,Fekete,Opal pink,Csillámos sötétlila,Korall 1500 ft/darabja(Üzletben 2300) Eladó még szintén bontatlan Moonbasa gél lakk:090,048,023,119,900,063,076,071 színek.800 ft/darab Ha kérdésed van írj nyugodtan:bellenyne.h.timea@citromail.hu (leginkább a XV kerületben lehet átvenni,esetleg Újpesten)
Sziasztok!Keresek BarbaraII,Tvixi vagy P ecsetet olcsón.szurosildiko@gmail.com
Sziasztok! Eladó Clarasept fertőtlenítő folyékony pumpás szappan 300 ml - Crytal Nails (kb.4szer használtam): /700.-/ (eredeti ára: 1040),CN 168, 231-es színes zselé 1800Ft/db áron. CN easy off bordó 5 ml zselé /1800.-/-1 szettre használt, CN easy off white új 5ml /1900.-/CN Builder Clear I ÚJ, bontatlan /6850/,CN Gel-lac pen GL9 -csak kipróbált /1590/, Moyra expert akrilok 2, 18, 25 számúak -1X használt /500/db/, Porcelán 6-os ecset 1480/db -ÚJ Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com
Szia Ildikó, engem érdekelne a gép.kérek szépen képet e-mail címemre.és akár a héten üzleteljük le :D
Válaszoltam az e-mail-edre :-)
Sziasztok! Ékszer készítéshez medál , kulcstartó alapok, minőségi, fém , díszdobozba. Rendelhető :www.naturalweb.hu Tel: 06303023849
Sziasztok!Eladó egy 5 ml Cover Pink X bontatlan,és egy 5 ml Xtreme Pink.Érdeklődni:raczorsolya85@freemail.hu címen lehet.
Eladó! NSI zselék, CND zselék , tipek, margaréta, előkészítő, Pearl fehér zselé, moyra szines zselék,Nails Artist piros zselé,csiszolófej, reszelők stb... Érdeklődni hedinails@gmail.com címen! Képet tudok küldeni árral!
Páli Bianka Sziasztok! eladó egy lila paraffingép a benne lévő paraffinnal. Nekem már feleslegessé vált. Ha valakit érdekel irjon bátran. Érdeklődni e-mailben: biababy@citromail.hu
Sziasztok! Eladó ab, lila, hamoti ,topaz szinü kövek. 1db/3.5-4FT ! èrdeklödni kival@citromail.hu