2024. november 30. - András, Andor, Andrea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
11.950 ,-Ft
52.900 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó Pearl Builder clear 2.0 15g, egy szettre használt. 1500.- érd.krisztamukorom@freemail.hu
Sziasztok! Eladnám a következő dolgokat: *Crystal Nails 5ml-es Cover Pink zselé , új, bontatlan* Crystal Nails UV Topcoat félig van* Spirit Nails UV Liquid , szagtalan,új, bontatlan 40ml* üvegtálka liquidhez,újszerű* *manikűr tál ,átlátszó, újszerű* Érdeklődni: freshmeme@freemail.hu
Kedves Körmösök, Manikűrösök eladnám 2010-ben vásárolt használatlan, bontatlan P.Shine Japán manikűr készletem, tartalma: krém, por, 3.db körömreszelő, 2db szarvasbőr polírozó, polírozó kendő, adagoló kanál! eredeti ára 9980 ft Én 8000 ft-ért oda adom. Egyáltalán nincs rá vendégem, úgyhogy nálam csak porosodik. Szeretettel várom jelentkezéseteket!!! Tel: 06 70 341 23 16 minden nap este 8-ig hívható!!
Bocs, a napsárga száma: 536.
Sziasztok! A következő CN színes zseléim vannak eladó sorban: F11 (kb. 2 ml van benne), F12 (pici kiszerelés) 265 - napsárga (teli), 581 - multicolor (teli). Ha mindet elviszed, akkor 4000 Ft és én állom a postát.
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
6os porci ecsetem és 12 db hűségpontom gazdára vár.
Sziasztok! Van kb. 460 db( lehet több) 2M Beuty Tiger sablonom,ami akár egyben, akár bontva Eladó! Nem tiszta papír sablon,hanem műanyaggal bevont! 6 ft/db vagy 2400 ft egyben.
Sziasztok! Eredeti swarovski kristályok eladók,crystal és crystal ab színben. Ezenkívül keresek díszkőtartó tálcát,azt a fajtát amibe bele lehet rakni a tégelyeket. Érdeklődni: bbarbi78@gmail.com
Szia! Tudnál írni méreteket és árat? Köszönöm.
Sziasztok! Keresek egy jó minőségű csiszoló gépet.erikameszesan@freemail.hu