2024. november 30. - András, Andor, Andrea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó alig használt Pearl Professional Nail System UV lámpa!!! dupla csöves 220V-240V 50Hz/14W Érdeklődni: hangjegy@gmail.hu
Sziasztok..színes zseléket, gél lakkokat vásárolnék..no name kivételével..elfogadható árban. kösziii vbibor@gmail.com
szia.nekem vannak eladó színes zseléim és gél lakkjaim.Moyra márkájú.kaptam,de nem használom őket,mert porcelános vagyok.ha érdekel:christofer@gmail.hu
Sziasztok! Porelszívót keresnék jó áron...ha valakinek van felesleges kérem jelezze nekem :) köszi
Sziasztok! Eladnám a következő dolgokat: *Crystal Nails 5ml-es Cover Pink zselé , új, bontatlan* *Crystal Nails 29.es porcelán por, félig van* Crystal Nails UV Topcoat félig van* Spirit Nails rózsaszín porcelán por 3,5g, új bontatlan* Spirit Nails fekete porcelán por 3,5g új,bontatlan* Spirit Nails Clear porcelán por 3/4-ig van* Spirit Nails UV Liquid , szagtalan,új, bontatlan 40ml* üvegtálka liquidhez,újszerű* *manikűr tál ,átlátszó, újszerű* Érdeklődni: freshmeme@freemail.hu
Sziasztok..színes zseléket, gél lakkokat vásárolnék..no name kivételével..elfogadható árban. kösziii vbibor@gmail.com
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok lányok! Keresem a következő dolgokat ha van valakinek eladó: 6 porci ecset új!, Crystal Nails transparent pink 28gr., köszönöm, sziasztok palhazianita@citromail.hu
Sziasztok! Eladó vagy cserélnem a következőket! Porcelán por clear 28 g háromnegyedig, fehér félig, lila és narancssárga teli! Uv liqvid és liqvid is :) Akit érdekel irjon reni0731@freemail.hu
a fehér és a színesek 4 g :)
Sziasztok! Eladó vagy cserélnem a következőket! Porcelán por clear 28 g háromnegyedig, fehér félig, lila és narancssárga teli! Uv liqvid és liqvid is :) Akit érdekel irjon reni0731@freemail.hu
Sziasztok megválnék ezektől a termékektől :) (márka váltás miatt ill kihasználatlanság miatt ) NSI Polish Pro Körömlakk zselé 2500 Ft/ db 7 szín- Alig hiányzik belőlük épp csak kipróbáltam. a ferrári pirosból talán kétszer kentem is fel, de a többi full. Perfect Nails zselék: ezeket egyáltalán nem használtam! Glass gel / Üveg hatású zselé #1 (Hot Orange) 1500 Ft Glass gel / Üveg hatású zselé #3 (Hot Blue 1500 Ft Glass gel / Üveg hatású zselé #5 (Cherry) 1500 Ft Perfect Nails 3D zselé Kitty barack 1500 Ft érdeklődni az emailemen tudtok, képet is küldök ha kell. ewwwe@ymail.com