2024. november 30. - András, Andor, Andrea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
150 ,-Ft
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Engem érdekelnének az ecsetek! reni0731@freemail.hu
Hellóka!Engem a Barbara ecset érdekelne,megvan még?
SZIASZTOK! Van 12 db CN hűségpontom,ami nem kell.Mit tudnátok cserébe ajánlani?Porcis cucc nem érint.:)
Meg a fekete 3D zselé??
Írj privbe, hogy megbeszéljünk egy talit. (base gel-t elvitték) izirajder.bitu@gmail.com
Szia. Megvannak még az eladó ecseteid?
Sziasztok!ELADÓ 2db IBD fehér zselé(1bontatlan,és egy kipróbált),illetve egy MOYRA 100ml szagtalan liquid! Kép a galériámban,személyes átvétel a XIII.ker.ben, postázás is megoldható!Az árban megeggyezünk Érdeklődni:e.dan&freemail.hu
Sziasztok! Crystal Nailses akrill festékek eladók.6db: sárga, rózsaszín,zöld, fekete,lila,kék.Vadi új egyiket sem használtam, csak porosodik a polcomon.Az ára: 4500Ft.Ha valakit érdekel írjon!KÉP A GALÉRIÁMBAN!!!!!Sziasztok!
Sziasztok! ELADÓ: CN Titanium zselé 50 ml-es! Kb 3/4-ig van, de a felénél biztos, hogy több van benne! Képet igény esetén teszek fel, azért hogy meg tudjátok ítélni mennyi van benne! Ára:5000 Ft
Sziasztok! Vásárolnék parrafin téglát, kesztyűt, bőrradírt, meg krémet. Ha esetleg valakinek van és megválna tőle írjon.
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
jucus084@freemail.hu
szijó,köszönöm megkaptam,de nem igazán tetszenek,de köszönöm szépen :)