2024. november 30. - András, Andor, Andrea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Keresek!!!!Csillámpór tartó boxot köszönöm
Szia nekem van egy pár színes zselém és csillám porok ha érdekel írj email címet és küldök képet
jucus084@freemail.hu
szia!eladó CRySTAL KÖZEPES FÉM TÁSKA ÉS LEGÚJABB fashion TÁSKA IS! vadonatúj,nincs kibontva + ajándék legújabb számú Nailspro!!érd:hkrissz@mailbox.hu
Ára???köszi :)
Sziasztok! Keresek Cn-es vagy BB-ös 4*9 W-os Uv lámpát!Ha tudtok eladót, kérlek szóljatok!:)
Sziasztok! Eladó egy crystal nails-es pedikűrözéshez használandó szikék meg minden ami kell bőrtokkal, vonóval együtt!:) Annyi van, hogy van benne egy körömvágó olló manikűrhöz, azt kivettem, de azt lehet bele pótolni! Akit érdekel keressen meg itt, vagy a g.lynus@freemail.hu-n! Az eszközök teljesen újak nem használtak! Az árban meg megegyezünk!
Swarovski kristály eladó,ezüst(crystal) és színjátszós ezüst(crystal ab) színben.Mérete:1,7-1,9mm bbarbi78@gmail.com
KERESEK MÉG SZÍNES ZSELÉKET,CSILLÁMPOROKAT,ÉS MŰKÖRMÖS TÁSKÁT!!!!!!!!!
Szia, nekem van csilli porom, és egy-két zselém is, írj email címet , és küldök képet. kagylodisz@gmail.com
KERESEK MÉG SZÍNES ZSELÉKET,CSILLÁMPOROKAT,ÉS MŰKÖRMÖS TÁSKÁT!!!!!!!!!
Szia, nekem van csilli porom, és egy-két zselém is, írj email címet , és küldök képet. kagylodisz@gmail.com
Sziasztok! Eladnám a következő CN termékeket: Builder Gum gél 5ml egyszer használt(1000Ft),Easy off gél 5ml Bordeaux és White (1000Ft/db),díszítéshez szórógyöngyök(130Ft/tégely),CN-es 104-es 5ml egyszer használt színes zselé(1300Ft),29db csiszológyűrű 10Ft/db vagy egyben 200Ft.Érdeklődni az alábbi telefonszámon lehet:0630/913-4849
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com