2024. november 30. - András, Andor, Andrea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
52.900 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
ASZTALI PORELSZÍVÓT KERESEK,NE LEGYEN SEMMI HIBA RAJTA,ÁR MAX:5000 FT KÖSZÖNÖM ELŐRE IS
A fekete 3D zselé mindenképp meg egy pár ecset, meg lehet h a base gel is :)
Szia! Ez nekem szólt? :) Mert részemről igen, a király utcánál dolgozom a vilimegállótól 2 percre. :) Mi érdekel? Ha nem nekem szólt akkor bocsi! :)
Szia. Igen neked írtam :)
Sziasztok! Eladnám,9db IBD 7g-os színes zselémet 1500Ft/db áron, ha egyben elviszed 10.000,-Ft!Emerald,Party Til'Dawn,Lime Drop,Apricot Créme,Ultra Violet,Autograph,Pamper Me,Paparazzi,Turquoise színekben! Kérésre tudok képet küldeni!Személyes átvétel a XIII.ker-ben,postázás megoldható! Érd:e.dan@freemail.hu
nyugatinál is jó lenne neked a személyes találkozó?
Szia! Ez nekem szólt? :) Mert részemről igen, a király utcánál dolgozom a vilimegállótól 2 percre. :) Mi érdekel? Ha nem nekem szólt akkor bocsi! :)
Sziasztok.Ez nem illik ide, de eladó Sony S - Frame DPF - E73 típusú digitális képkeret. 7'' kijelzővel, cserélhető előlappal, 12 választható nyelvvel. Kiváló állapotú. Ára 50 euró vagy 15 ezer forint. Akit érdekel írjon. Köszönöm. írj a: krisztina.morvay@gmail.com. képet küldök rőla emailben
Sziasztok. Eladó Deichmann boltból való ,Graceland márkájú cipő. 37-es méretben ,kitűnő állapotban, 9cm -es sarokkal. Azért szeretném eladni ,mert túl magas és nem tudok benne menni. Aki érdekel írjon. Ár megegyezés szerint. KÉPET KÜLDÖK MAILBEN. íRJ NYUGODTAN:krisztina.morvay@gmail.com. köszi
Sziasztok! Eladó kihasználatlanság miatt 6-os porcelán CN ecset(nagyon jó állapotban) alig használt/1000.-/, CN primer ceruza 2-szer használt /800.-/, CN porcelán pink-slower powder 28g /1500.-/ több mint 3/4-ig van, CN pocelán Ultra White slower p. /1000.-/ 3/4-ig van, CN liquid 40ml kicsit több mint a negyedéig van /550.-/ Ha egyben elviszed, akkor 4000.- odaadom!
Sziasztok! Eladó egy kb. 2 éves Bucsányi Pedikűrös Csikó. Állítható lábtarórésszel, kerek ülőkével. Kérésre képet tudok küldeni. Ára: 10000 Ft.
nyugatinál is jó lenne neked a személyes találkozó?