2024. november 30. - András, Andor, Andrea napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
sziasztok!eladó CRSTAL KÖZEPES FÉM TÁSKA ÉS LEGÚJABB TÁSKA IS! vadonatúj,nincs kibontva!érd:hkrissz@mailbox.hu
Eladnám csiszológépem, tanfolyamon vettem, nem volt használva, semmi baja, majdnem egy év garancia van még rá, nekem van egy másik, csak azért válok meg tőle, neten 28.500 Ft, 25.000-ért eladnám, ha érdekel írj vagy hívj a 30/357-4014-es számon. Adri JD 400 csiszológép - profi használatra Erős fémfejjel rendelkező, köröm, műköröm és bőr csiszolására egyaránt alkalmas csiszológép. Kéz- és lábápolásra egyaránt használható. A fej forgásának iránya és sebessége állítható, a gyors és egyszerű fejcserét a csiszológéphez biztosított tokmány teszi lehetővé. A csiszológéphez egy 4 db-os gyémánt fej-és gyűrűkészlet tartozik. A szett a következőket tartalmazza: ház, csiszolófej, csiszolófejet tartó támaszték, 4 db-os fej-és gyűrűkészlet, gyorstokmány A csiszológép adatai: Fordulatszám: 500-25.000 fordulat/perc Feszültség: 200V/50-60 Hz Teljesítmény: 35 W A csomagolás mérete: 25x9x21 cm A szett súlya: 1.5 kg
Sziasztok! Eladnám,9db IBD 7g-os színes zselémet 1500Ft/db áron, ha egyben elviszed 10.000,-Ft!Emerald,Party Til'Dawn,Lime Drop,Apricot Créme,Ultra Violet,Autograph,Pamper Me,Paparazzi,Turquoise színekben! Kérésre tudok képet küldeni!Személyes átvétel a XIII.ker-ben,postázás megoldható! Érd:e.dan@freemail.hu
kovactun@freemail.hu-képet, részletes árlistával, 1000 db-os színínkénti vásárlásra lérek, ígérni nem ígérek semmit, tájékozódom... köszönöm
Szia! küldtem képeket a megadott email-re! üdv:Anita
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
kovactun@freemail.hu-képet, részletes árlistával, 1000 db-os színínkénti vásárlásra lérek, ígérni nem ígérek semmit, tájékozódom... köszönöm
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 7-8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Eladnám leoldható easy off white fehér színű zselémet, mert nálam csak porosodna. Egyszer lett gyakorló ujjra kipróbálva, egyébként nem lett használva, így újnak mondható. Ár:2000.- Érdeklődni: timcsy.cs@gmail.com
Sziasztok! Eladó CN Base gel (2600,-) 2 szett gel lac alá használtam, nem sok hiányzik belőle. Egy db fehér és 1 db fekete CN 3D zselé, (új) 850/db. Pesten átvehető III. és VII. ker.-ben.
Bocsánat! Így: izirajder.bitu@gmail.com :)
Sziasztok! Eladó CN Base gel (2600,-) 2 szett gel lac alá használtam, nem sok hiányzik belőle. Egy db fehér és 1 db fekete CN 3D zselé, (új) 850/db. Pesten átvehető III. és VII. ker.-ben.
Érdeklődni: zirajder.bitu@gmail.com :)