2024. november 29. - Taksony, Ilma, Filoména napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó: Moyra levegőre kötő szagtalan liquid 100ml (3/4nél picit több van benne) : 2000,-Ft Master Nails tűzpiros gel lac 12ml (egy szettre használt) :1900,-Ft IBD builder ultra white zselé 14g (2db van belőle):bontatlan:4000,-Ft kipróbált:3600,-Ft (alig hiányzik belőle) Kérésre tudok képet küldeni! Érd:e.dan@freemail.hu
Engem még mindig érdekkelne az asztal!!!!!!Már holnap megveném 20000ft ha lenne elérhetőség!!!!!Köszönöm
Szia! Bocsi, nem voltam gép közelben. Ha még érdekes, akkor az elérhetőségem: kovacs.anita@mailbox.hu
sziasztok! Crystalos zseléket vennék, főleg xtreme ill. titanium zselék érdekelnek, az sem baj ha kismennyiség ben van, kipróbálni szeretném azokat. fehér, clear, ill. cover t keresek. kittikatzchen@gmail.com. Köszi
Szia! Nekem van eladó 1 db 15 ml CN XTREME CLEAR zselém 3.000,- Ft-ért, ami kb. 3/4-ig van, ha érdekel.
Sziasztok! Szeretném eladni a következő porcelán porokat: Crystal Nails: Transparent Pink Slower (28g) 1x használtam 2.300.- ,Ultra White Slower (17g) 3/4 van benne 1.000.- ,Crystal Clear Slower (17g) bontatlan 1.500.- , Briliant 505-ös brill szahara, 1x használtam 800.- Fly-Brill 205-ös, félig van 500.- Brill Bird: C27 bontatlan 1.200.- ,Master Nails: 275 csillámos fekete, bontatlan 500.- CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE BUDAPESTEN! Érdeklődni itt tudtok: szilvia.jakubovics@gmail.com
Sziasztok! Eladnám CN 409 cover pink 5ml-zselé 800ft, CN extreme white zselé 15ml 3/4-ig 2500ft, CN builder clear 15ml bontatlan 2500ft, Master N. french white zselé 15ml félig 1000ft. Csere is érdekel porci porokra liqidre. Ha érdekel írj a / gabca83@gmail.com e-mail címemre.....
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 méretben. 8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladnám Crystal Nails színes porcelán készletemet.2db készlet, 8000/készlet.Egyálalán nem használtam, mert senki sem szereti a porcelánt ahol én vagyok, és csak porosodik a polcomon.Akit érdekel írjon az e-mail címemre: madarcsaj@citromail.hu és küldök képeket!Szép napot!!
Sziasztok! Eladnám a következő dolgaimat: 2 db IBD színes zselé (Tangerine Dream és Glacial Mint) 2 db porcelán építő ecset (6-os és 4-es) 2 db legyező ecset 1 db pontozó tű 1 db 4-es zselés ecset 1 db 4-es Master Nails zselés ecset 2 db karbid csiszolófej (henger és kúp alakú) 4 tégely díszítő 1 bőroldó folyadék. Az árakban megegyezünk, egyben 10.000 Ft. Ha külön érdekel valamelyik írj és megegyezünk :) Esetleg CN-es körmös táskára vagy bármilyen CN-es dologra (kivéve porcelán) cserélnék.
Pusztai évi neked vmiért nem küldi el az emailt.
Szia! Érdekelnének a porcelán porok egyben, ha neked jó adnék érte cn zselét bontatlan builder clear... ha érdekel írj és megegyezünk..
szia! kérlek irj a j.julianna90@gmail.com emal cimre mert nem találom a te mail cimed. előre is köszi.