2024. november 29. - Taksony, Ilma, Filoména napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladnám Németországban vásárolt műkörmös nagyítós lámpámat,pedikűrhöz is kiváló.Laron LT 86D 3x üveg-nagyítós,közepes méretű műkörmös,pedikűrös nagyítós asztali lámpa.Nem használtam,csak a fényképezés miatt nyitottam ki a csomagolást egyszer és megnézzem valóban működik. Részletek: - 230V 12W körfénycső, fénycsővédő fedéllel. - Asztalra helyezhető talp. Dönthető flexibilis szár, forgatható fej. - Elsődleges nagyitó lencse (90mm-es átmérő): 3 dioptria (+lencsevédő) - Másodlagos lencse: 12 dioptria - 1,5m hálózati kábel. Méretek: -Talpméret: 170x140mm -Maximális magasság: 300mm Ár:7.000 Forint Érdeklődni a berger@vipmail.hu e-mail címen vagy a 06-70-569-47-22 számon Illetve eladnám a tanfolyamra vásárolt alig használt pedikűr szerszámaimat,eredeti csomagolásában szénacél Szilágyi:Eladó 12 db :1 db szénacél talpkés,1db ujjközötti kés(nem használt)1db tyúkszemkés,1db sarokkés,1db középvéső(nem használt)1db mini véső,1db középszemző,1db mini szemző,1db középlencse(nem használt),1db ovális lencse,1db kaparó-körömkés és 1 db pedikűr reszelő. Ár:10.000 Forint E-mailben küldök fotókat. Szép napot kívánok mindenkinek! Üdvözlettel Krisztina
Sziasztok! Sürgősen vásárolnék alig használt fekete porcelánport illetve ugyanúgy alig használt piros illetve narancssárga de inkább sötétnarancsárga zselét. e-mailcímem: noamyyy@citromail.hu
Sziasztok! Eladnám Crystal Nails színes porcelán készletemet.2db készlet, 8000/készlet.Egyálalán nem használtam, mert senki sem szereti a porcelánt ahol én vagyok, és csak porosodik a polcomon.Akit érdekel írjon az e-mail címemre: madarcsaj@citromail.hu és küldök képeket!Szép napot!!
ELADNÁM műkörmös bőröndömet! Ha valakit érdekel ide írjon: eeeeeee7@citromail.hu
Sziasztok! GL 32-es ,és GL58-as gél lakkot,és base gel-t vennék!:eeeeeee7@citromail.hu Köszönöm!
Sziasztok! Keresek alfa nails gél lakkot francia színeket. De érdekel más márkájú gél lakk is. monicc555@gmail.com Kösy.
sziasztok! Crystalos zseléket vennék, főleg xtreme ill. titanium zselék érdekelnek, az sem baj ha kismennyiség ben van, kipróbálni szeretném azokat. fehér, clear, ill. cover t keresek. kittikatzchen@gmail.com. Köszi
Sziasztok! Nail Artists zselé,porok ill Perfect Nails uv liquid új eladó! Érd:szekkri76@freemail.hu ill. itt :-)
Sziasztok! Kihasználatlansága miatt eladó kb. 3-4-szer használt P.Shine japán manikűr készlet! raktam fel 2 képet a galériámba. Érdeklődni: szirmai84@freemail.hu eredeti ára 9980Ft 7000Ft-t odaadom, ha előre utalással fizetsz akkor a postát állom, természetesen ajánlott levélként küldöm!
Sziasztok! eladó eredeti swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8ft/db (14 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com