2024. november 29. - Taksony, Ilma, Filoména napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ! Foszforeszkáló zselét venék, ha van valakinek eladó írjon !
sziasztok eladó 1 láb paraffin és 1 kéz paraffin összesen a kettő:25000ft
Sziasztok! Eladó Cn zselék: 166,525,519,581,007: 1700ft/db 801,808: 1500ft/db Mindegyik tele van. Érdeklődni: anda.p@freemail.hu Üdv: Andi
Sziasztok! Eladó perfectes bond, line /feltöltés segítő/, active pink, pearl porci ecset Érd.: fodroci.hajnalka@gmail.com
sziasztok!hófehér géllacot keresek. légysi irjon akinek van: kittikatzchen@gmail.com
Sziasztok!Van egy pár eladó dolgom:71 CN 7g porcelánpor,szagtalan liquid(kicsi hiányzik belőle),Xtreme Pink 5 ml nem használtam,Top Seal nem használtam,Top Shine Color Diamond Violet 1x használtam,Ez Flow porcelán kezdőcsomag 3x3g+liquid,Builder Clear II gél 15 ml félig van,Base Coat nagy üveges nem használtam ez Nail Perfektes 75 ml.A címem:raczorsolya85@freemail.hu,vagy itt is érdeklődhettek.
Sziasztok! Eladó dolgaim vannak! 3 db kagylólap 1db teljesen új 2db ból nagyon pici hiányzík gyönyörű színüek! Sok sok fimo dísz! Strasszkövek! 2 db akril festék! Glitterdíszek. Playboy nyuszik! Érdeklődni üzenetben vagy itt: d.eni@freemail.hu
Sziasztok! Eladó 4 db Cn-es 4ml-s gél lakk. 12, 19, 26, 202. A 202-es egyszer használt, a többi kipróbálva volt. 5500Ft! Érdeklődni e-mailben: orsikorom23@gmail.com
Sziasztok! Valaki aki hozzám Erdélybe is tudna eljuttatni Cn es termékeket?Természetesen olcsóban?
Sziasztok rengeteg díszítőm van eladóba! Strasszkövek, kagylólapok, csillámok, lakkok,akril festék, fekete háló,glitterdíszek,törtkagyló reszelők stb stb bármi érdekel írj nyugodtan! d.eni@freemail.hu