2024. november 29. - Taksony, Ilma, Filoména napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok ! Perfect nails speed clear porci por eladó! 50ml-s kiszerelés. Valamint körmös bőröndöm elcserélném körmös cuccokra. Érdeklődni a hedinails@gmail.com-on. Üdv Hédi
Sziasztok! vannak eladó dvd im, crystal nails legujabb technikák( 1500 ft), mészáros krisztina zselés díszítő(1500 ft) és ezflow porcelán technika(700 Ft)! Ha érdekel irj a j.julianna90@gmail.com
Fekete zseléje van valakinek eladó? Vagy valamilyen élénk pink (esetleg csillámos pink) zseléje?
Eladnám Cesars Secrets porcelán poraimat! Special Powder: 104, 101, 106 Glitter Powder: 55, 57, 59 Color Powder : 7, 151 1100Ft/Db. áron zizi0907@freemail.hu
Eladó 1db Cupido porcelán por Super White és 1db Clear. 1200/db. Kb. kétszer használt!!! Érd: zizi0907@freemail.hu
Sziasztok.Eladó Ufo Uv-lámpa. képet tudok róla küldeni, 3szor használtam,papirokkal együtt 6800 Ft. Akit érdekel írjon. Köszönöm
Szia! Érdekelne, hogy milyen teljesítményű a géped? Nekem 4x9-re lenne szükségem. Üdv: Kata
Sziasztok! Eladnám-Cserélném: Moyra levegőre kötő szagtalan liquid 100ml (3/4nél picit több van benne) Master Nails tűzpiros gel lac 12ml (egy szettre használt) IBD builder ultra white zselé 14g (2db van belőle)1bontatlan 1kipróbált (alig hiányzik belőle) Crystal Nails 2× 9 wattos UFO UV lámpa Kép a galériámban! Érd.priviben:e.dan@freemail.hu Megeggyezünk...
Sziasztok.Eladó Ufo Uv-lámpa. képet tudok róla küldeni, 3szor használtam,papirokkal együtt 6800 Ft. Akit érdekel írjon. Köszönöm
Sziasztok! Mükörmös asztal, széket keressnék! Akinek van lgyszíves irjon! reni0731@freemail.hu
Eladó Sony Ericsson xperia x10 mini telefon eladó összes gyári tartozékkal együtt és GARANCIÁLIS! hallássérült vagyok ,ezért híváshasználat max.1óra! 25.000ftért elvihető! Érd.:30/85-52-357