2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
970 ,-Ft
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! CN-es GigaPigment zseléimet (sárga és piros, nekem sajnos nem megy a velük való munka) cserélném elsősorban építő zselére, színes zselékre, előkészítőre, sablonra. Főként CN, Moyra, IBD érdekel. aniko.racsko@gmail.com, 06 30 569 2882
sziasztok!eladnam vagy cserelnem CN easy off white zselemet ,easy off bordeaux.(nem hasznalt)cserebe barmilyen gel lakk vagy zsele erdekel.
sziasztok. eladnám vagy cserélném fekete, bontatlan gél lakkomat ugyanilyen mennyiségű és állapotú max 1-szer használt rózsaszínes, vagy bordós gél lakkra, esetleg körömágyhosszabító vagy építő zselére.
Eladó 4 db 15ml-es Gel lac + 15 ml savmentes primer. Gel lac 13-as (sötét bordó)- egyszer használt 24-es (fehér)- nem használt 7-es (fuchsia)- kétszer használt 6-os (bordó) - nem használt Acid Free Primer nem használt - teljesen új Egyben: 12.000.- Személyesen átvehető a X. XVII. XIX. kerületben vagy a közelében. Vagy postázom. 06 30 36 20 451
szia. csere nem érdekelne? a sötét bordót feketére? 15 ml bontatlan
Eladnám CN 2×9 wattos UFO UV LÁMPÁM!!! Csere is érdekel(építő porcelán,színes porcelán liquid stb...) Érd:e.dan@freemail.hu
Sziasztok! Eladó cn-es gel-lacokat vásárolnék. orsikorom23@gmail.com
Eladó 4 db 15ml-es Gel lac + 15 ml savmentes primer. Gel lac 13-as (sötét bordó)- egyszer használt 24-es (fehér)- nem használt 7-es (fuchsia)- kétszer használt 6-os (bordó) - nem használt Acid Free Primer nem használt - teljesen új Egyben: 12.000.- Személyesen átvehető a X. XVII. XIX. kerületben vagy a közelében. Vagy postázom. 06 30 36 20 451
Eladó CN prof drill csiszológép 2 hónapot volt használva,mert kaptam egy újat. Hibátlan, kizárólag szépséghibája van, lett egy kis folt a tetején. Az eredeti ár feléért adom 15e. + postaköltségért. Képeket tudok küldeni.Érdeklődés: jessi.kovacs@indamail.hu
Szia, érdekel a gép, várom a képet. Fejed van hozzá ? kovactun@freemail.hu
Elfelejtettem hogy csam neten értekezem, mert külföldön vagyok !!!kovactun@freemail.hu
Megvételre keresek csiszoló gépet,karbid kúpos fejet, nagyot és kicsit is.! 4x9 w uv lámpát, amin állandó funkció is van az időkapcsolójában.Átvétel április 4-5. Hegyeshalomtól Szolnokig személyesen.