2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok eladnám műkörmös csomagomat! A csomag tartalma: -2 db körömágy hosszabbító -11 db színes zselé -8 db csillám -1 db pigmentpór -4 db tört kagyló -3 db flitterdíszítő -2 db csillámszál -4 db ecset (mindegyik más fajta díszítő és építő) -1 db díszítő tű két oldalú különböző méretű -3 db fekete háló -4 db matrica van amelyiken már nem sok van de használható! -20 db építő sablon -6 db akril festék -sok fajta strasszkő olyan 400 db körül van (s.lila, pink, ezüst, zöld stb...) -200 db playboy nyuszi kb 16 színű -kb 110 fajta fimo szelet kb 660 db! -4 fajta jégfólia -16 db műanyag virág -1 db gyakorló ujj -40 db körömlak vannak közte teljesen ujjak vannak amik használtak és van amit hígítani kell de mindegyik használható!(mind különböző színű) és sok márkás van közte!! -24 fajta flitterdísz kb 2000 db körül lehet -8 db különböző fajta reszelő! E-mailben tudok képet is küldeni rolluk!Ár :30.000Ft Címem: d.eni@freemail.hu
Eladó CN prof drill csiszológép 2 hónapot volt használva,mert kaptam egy újat. Hibátlan, kizárólag szépséghibája van, lett egy kis folt a tetején. Az eredeti ár feléért adom 15e. + postaköltségért. Képeket tudok küldeni.Érdeklődés: jessi.kovacs@indamail.hu
Sziasztok! Eladó egy db nagy henger alakú karbid fém csiszolófej. Új, még nem volt használva. Eredeti ára 3454 Ft. Ha érdekel valakit, az árban megegyezünk. Tel: 70/454-5205; E-mail: info@linanails.hu
Jól működő szeretett CN Ufo 2*9 W-os lámpáim eladóak lettek mert kaptam nagyobbakat!2 hónapja cseréltem benne csöveket,tehát alig használt csövekkel!!!2 db van!1db/5000 ft!Ha mindkettőt megveszed 8000 ft ért odaadom!Hívj bátran,vagy írj: Tóth Erika 06-30-446-2193
Sziasztok. Eladó: CN műkörmös cuccok, előkészítő folyadékok nail prep,sav ment.primer, cover gél 5ml. builder 5ml. xreme white 5ml. színes gél 413-,129-,230-as,gél-lac 4ml.gyöngyház és átlátszó. Érdeklődni: molnar.aniko68@freemail.hu
Sziasztok! Eladó CN színes porci porok (08, 10, 30, 48, 65), darabja 1.000 Ft, ha mindet elviszed ajándék egy Brillant por (541) valamint 3 db step by step újság egyben (NailArtists, Szépvilág Extra, Perfect Nails) 2.500 Ft-ért, tele sbs ötletekkel, ehhez adok egy Nailpro-t ajándékba. Személyesen átvehető Budapesten, vagy postázom is postaköltségért. Képet szívesen küldök :) Érdeklődni: homolyakrisztina@gmail.com emailen lehet.
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8ft/db (15 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
Eladó! -Ferrario akril festék feket,fehér -Tasakos díszítők -Tégelyes csillámpor( zöld, narancs,s.lila) -Díszítő ecsetek akrilhoz -Beépíthető dísztoll(pink,zöld,barna,piros,sárga) Érdeklődj a hedinails@gmail.com email címen. Üdv. Hédi
Eladó műkörmös asztal gyári,kéztámasz,CN-es uv lámpa, CN zselék színesek és építők alig használtak,CN ecsetek, tippek és tippvágó minden ami a műkörmözéshez kell egyben eladó.60 000ft Érd:egyede1231@freemail.hu
Eladó egy Mercedes2000 csiszológép keveset használt pár hónapja vettem közbe kaptam másikat ! Az eredeti ár töredékéért. Keress emailtben :) penzes.anett91@gmail.com