2024. november 28. - Stefánia, Jakab napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Bocsi hogy csak most irok, hétfön küldök neked képeket róla.. ha érdekel még.Vagy ha debreceni vagy akkor eljöhetnél megnézni a szalonba.
Szia. Köszi a választ , igen érdekel még mindig. Cn akril ceruza, az ecset. Akkor várom, hogy írj a hedinails@gmail.com-ra. Messze lakom Debrecentől :( Köszike. Hédi
ELADÓ CN 2×9wattos UFO UV lámpa!!! Ára:6000,-Ft Érd:e.dan@freemail.hu Csere is érdekel!!!
Szia! Mennyit kérsz a japán manikürér?
Szia! 5500 Ft +posta Zsófi
Sziasztok! Eladó CN színes porci porok (08, 10, 30, 48, 65), darabja 1.000 Ft, ha mindet elviszed ajándék egy Brillant por (541) valamint 3 db újság egyben NailArtists, Szépvilág Extra, Perfect Nails 2.500 Ft-ért, ehhez adok egy Nailpro-t ajándékba. Személyesen átvehető Budapesten, vagy postázom is postaköltségért. Képet szívesen küldök :) Érdeklődni: homolyakrisztina@gmail.com emailen lehet.
Sziasztok! Az OKJ-s vizsga után megmaradt néhány olyan eszközöm, amiket nem fogok használni. Mindet a Crystal Nails-nél vettem. Ezek: Cleanser 100 ml (kb. 50 ml van még benne); Natural Classic 4-es tip (50 db); Natural Classic 3-as tip (30 db); Natural Classic 9-es tip (25 db); Natural Classic box (1-es, 2-es méret hiányzik); Tipvágó; selyemszál (kb. 50 cm); használt de megkímélt állapotú 6-os zselés építő ecset; Builder Clear I. 15ml; Builder Soft White 15ml + ajándékba adnék egy ecsettartót + neve nincs stiletto hatású tip boxot. Szeretném ezeket egybe eladni! Az összes ára: 11.000 Ft Érdeklődni: snoemi@mailbox.hu
Még a cn 6-os ékszerecset is. Köszi :)
Szia! Bocsi hogy csak most irok, hétfön küldök neked képeket róla.. ha érdekel még.Vagy ha debreceni vagy akkor eljöhetnél megnézni a szalonba.
Sziasztok! Keresek pink porci port S.O.S-be! Akár csere is érdekel. Ha épp neked van írj! hedinails@gmail.com Köszönöm. Hédi
Szia! Nekem van CN-es brilliant pink porci porom 7 grammos 549 es a kódja. 1100 ft-ért árulom, alig használt, majdhogynem tele van. Ha érdekel ide írj: bogi0212@freemail.hu
Sziasztok! Keresek pink porci port S.O.S-be! Akár csere is érdekel. Ha épp neked van írj! hedinails@gmail.com Köszönöm. Hédi
Elérhetőség : martonedina88@gmail.com
Eladó - 2MB white builder gel 15g-os zselé egyszer kipróbáltam 1600ft -2MB Fiber gel extreme white 15g-os zselé 1400 ft-ért használtam ,de nem sok fogyott belőlle!!!!!! -törtkagyló 150 ft/ tégely ,fehér csillmámpor 150/tégely -akril hatásu matrica 280ft, -2MB akril festék szett 450ft egyszer próbáltam. -CN porcelán kiöntőforma kagylós 800ft.+ 2 tégely porcipor 400ft!!!!!! -Tip oldó soha nem használtam 1400 ft -akrilfestékhez keverőtál rózsaszín 450 ft. - 2MB 3D porci ecset 1600 ft színtén soha nem használtam.- Barrycidal 36 fertőtlenítő 1500 ft nagyon minimális hiányzik belőle! -50db CN klasszikus "4"-es tip utántőltő 800ft. - CN barbara ékszer ecset 2000 ft. -CN díszitős zselés ecset 1000 ft.(ha valamelyik fehér zselét elviszed oda adom az ecsetet 800 ft-ért ) -pedi lábtartó 1500ft -pedi lábáztató masszirozós : 2500ft! ha a lábtartót meg a lábáztatót is elviszed akkor oda adom a kettőt 3500 ft-ért