2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
11.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó ajándékba kapott műkörmös táskám, kép a galériámban. Ha érdekel, kérlek, írj privit. Köszönöm
Szia Móni! Mennyiért adod? köszi
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8ft/db (15 féle) képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
sziasztok!eladó uv lámpa 3500ft!
szia ildiko garis még a géped,mennyit volt használva,hol vehetó át?irnál tel számot
ja gari sajnos nincs rajta de ha bármi lenne vele akkor tudok segíteni de ne aggodj nincs semmi baja:)
Cn zseléket vennék,clear,white-színben,valamint primert és ecseteket.Ha valakinek van felesleges a cs.gabi77@freemail.hu-ra írja meg.Köszi
szia irtam neked e-mailt:))
Sziasztok! Keresek Crystal Nails-es c ív hajlító csipeszt, c ív megtartó csipeszt, c ív hajlító rudat,Easy Off White gel-t, Gumi zselét és ferde végű zselés ecsetet. Ha valamelyikőtöknek van olcsón, légyszíves szóljatok! (nagyniki05@citromail.hu) :) Köszi :) Niki
szia irtam neked e-mailt:)))
szia ildiko garis még a géped,mennyit volt használva,hol vehetó át?irnál tel számot
szia kb összesen 3hónapot minden tulzás nélkül:))budapeti vagyok 06706055464 a
sziasztok eladó egy CN es Prof Drill csiszoló gép pár hónapos 16000ft ért az elöbb is feladtam csak az árát elírtam :(((tehát a csiszoló 16000ft el vihető:))))
Sziasztok! Keresek Crystal Nails-es c ív hajlító csipeszt, c ív megtartó csipeszt, c ív hajlító rudat,Easy Off White gel-t, Gumi zselét és ferde végű zselés ecsetet. Ha valamelyikőtöknek van olcsón, légyszíves szóljatok! (nagyniki05@citromail.hu) :) Köszi :) Niki
Eladó ajándékba kapott műkörmös táskám, kép a galériámban. Ha érdekel, kérlek, írj privit. Köszönöm