2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.02.20 - 08:41
Németh Nikoletta
Válasz Beke Csilla - 2012. február 19., vasárnap 17:07 üzenetére

Eladó egy 4x9 W-os ÚJ UV lámpa, csak a doboza kissé viseltes, amúgy egyszer sem lett használva. Időkapcsolós 90, 120, 180 másodpercre állítható be, jó széles két kéz egyszerre is belefér, pedizselére is kényelmes, 10.000 Ft. Van még több színes CN porcelánpor alig használt, CN no line töltéssegítő, stiletto körömhöz hajlító csipesz, különböző díszítők. Képek a galériámban megtekinthetők. Budapest és déli agglomerációjában személyes átadás-átvételre van lehetőség. Ha érdeklődsz valami iránt részletesebben piviben tudunk értekezni. Köszi

szia!! érdekelne az uv lámpa!!

2012.02.20 - 08:15
Tóth Ildiko

sziasztok elado egy csiszolo gép uj ára 30ft en oda adnám 20ft Prof drill gép alig használt

2012.02.20 - 07:23
Móni

Eladó egy CN-es nagy körmös táska.(Nem bőrönd!, akkora, mint a bőrönd felső eleme.) Új, soha nem volt használva. Ára 16 ezer Ft. Ha érdekel, kérlek, privit írj. Köszönöm

Paulik Réka - Válaszolok
2012.02.19 - 21:57
Paulik Réka - vendég

Eladó egy ÚJ CN UFO UV lámpa! Nem volt még használva. Eredeti csomagolásban, papírokkal, egy év garanciával. Ha érdekel: reka.paulik@gmail.com

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.02.19 - 21:06
Racskó Anikó - vendég

Eladnám Digitális kijelzésű profi műköröm csiszológépemet. Nagyon keveset használtam( nem főállásban körmözök). Bolti ára 20.000 Ft, én 18.000 Ft-ért adom és én állom a postát. # Állítható fordulat szabályozással # Gyémánt fej készlettel # Befogószárral # Lábpedállal # Állítható forgásiránnyal # Max. fordulat: 20.000/perc, 8 fokozat aniko.racsko@gmail.com

2012.02.19 - 19:51
Lovászi Nikoletta
Válasz Timár Orsolya - 2012. február 19., vasárnap 11:05 üzenetére

Dehogynem válaszoltam. Meg is beszéltük,hogy ha feladtam a csomagot,akkor küldöd a pénzt.

bocsi összekevertelek ok várom az üzit.szia

2012.02.19 - 19:49
Lovászi Nikoletta

Eladó egy 4x9 W-os ÚJ UV lámpa, csak a doboza kissé viseltes, amúgy egyszer sem lett használva. Időkapcsolós 90, 120, 180 másodpercre állítható be, jó széles két kéz egyszerre is belefér, pedizselére is kényelmes, 10.000 Ft. Van még több színes CN porcelánpor alig használt, CN no line töltéssegítő, stiletto körömhöz hajlító csipesz, különböző díszítők. Képek a galériámban megtekinthetők. Budapest és déli agglomerációjában személyes átadás-átvételre van lehetőség. Ha érdeklődsz valami iránt részletesebben piviben tudunk értekezni. Köszi

szia.milyen szinüek a porci porok és mennyiért?postázni is tudnál persze fizteném.

2012.02.19 - 19:48
Lovászi Nikoletta
Válasz Szoboszlai Anita - 2012. február 19., vasárnap 17:26 üzenetére

Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8ft/db képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com

szia.nekem küldenél képeket.nicole891118@freemail.hu

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.02.19 - 18:48
Racskó Anikó - vendég

Sziasztok! Van egy eladó utazó UV lámpám (IBD utazó elemes UV lámpa - utazásokhoz, illetve házi használatra.Nem szakipari tevékenységhez; ahhoz kicsi és nem professzionális. 4 W-os. Nálam csak a helyet foglalja. 1500 Ft+postáért megválok tőle (elem nincs benne). Tudok képet küldeni. aniko.racsko@gmail.com (itt is érdeklődhettek).

2012.02.19 - 18:07
Kiss-Simó Adrienn

Szia! Érdekelnének a CN porciporok és a díszítők. Mennyiért adod őket és milyenek vannak? A képeket sajnos nem találtam meg. Tudnál nekem ezekről infót küldeni a kiss.simo.adrienn@hotmail.com e-mail címre? Köszi

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár