2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
970 ,-Ft
150 ,-Ft
11.950 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó egy 4x9 W-os ÚJ UV lámpa, csak a doboza kissé viseltes, amúgy egyszer sem lett használva. Időkapcsolós 90, 120, 180 másodpercre állítható be, jó széles két kéz egyszerre is belefér, pedizselére is kényelmes, 10.000 Ft. Van még több színes CN porcelánpor alig használt, CN no line töltéssegítő, stiletto körömhöz hajlító csipesz, különböző díszítők. Képek a galériámban megtekinthetők. Budapest és déli agglomerációjában személyes átadás-átvételre van lehetőség. Ha érdeklődsz valami iránt részletesebben piviben tudunk értekezni. Köszi
szia!! érdekelne az uv lámpa!!
sziasztok elado egy csiszolo gép uj ára 30ft en oda adnám 20ft Prof drill gép alig használt
Eladó egy CN-es nagy körmös táska.(Nem bőrönd!, akkora, mint a bőrönd felső eleme.) Új, soha nem volt használva. Ára 16 ezer Ft. Ha érdekel, kérlek, privit írj. Köszönöm
Eladó egy ÚJ CN UFO UV lámpa! Nem volt még használva. Eredeti csomagolásban, papírokkal, egy év garanciával. Ha érdekel: reka.paulik@gmail.com
Eladnám Digitális kijelzésű profi műköröm csiszológépemet. Nagyon keveset használtam( nem főállásban körmözök). Bolti ára 20.000 Ft, én 18.000 Ft-ért adom és én állom a postát. # Állítható fordulat szabályozással # Gyémánt fej készlettel # Befogószárral # Lábpedállal # Állítható forgásiránnyal # Max. fordulat: 20.000/perc, 8 fokozat aniko.racsko@gmail.com
Dehogynem válaszoltam. Meg is beszéltük,hogy ha feladtam a csomagot,akkor küldöd a pénzt.
bocsi összekevertelek ok várom az üzit.szia
Eladó egy 4x9 W-os ÚJ UV lámpa, csak a doboza kissé viseltes, amúgy egyszer sem lett használva. Időkapcsolós 90, 120, 180 másodpercre állítható be, jó széles két kéz egyszerre is belefér, pedizselére is kényelmes, 10.000 Ft. Van még több színes CN porcelánpor alig használt, CN no line töltéssegítő, stiletto körömhöz hajlító csipesz, különböző díszítők. Képek a galériámban megtekinthetők. Budapest és déli agglomerációjában személyes átadás-átvételre van lehetőség. Ha érdeklődsz valami iránt részletesebben piviben tudunk értekezni. Köszi
szia.milyen szinüek a porci porok és mennyiért?postázni is tudnál persze fizteném.
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8ft/db képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com
szia.nekem küldenél képeket.nicole891118@freemail.hu
Sziasztok! Van egy eladó utazó UV lámpám (IBD utazó elemes UV lámpa - utazásokhoz, illetve házi használatra.Nem szakipari tevékenységhez; ahhoz kicsi és nem professzionális. 4 W-os. Nálam csak a helyet foglalja. 1500 Ft+postáért megválok tőle (elem nincs benne). Tudok képet küldeni. aniko.racsko@gmail.com (itt is érdeklődhettek).
Szia! Érdekelnének a CN porciporok és a díszítők. Mennyiért adod őket és milyenek vannak? A képeket sajnos nem találtam meg. Tudnál nekem ezekről infót küldeni a kiss.simo.adrienn@hotmail.com e-mail címre? Köszi