2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Szép, igényes kivitelezésű (akár saját igényeitek szerint elkészített) műkörmös asztalok rendelhetőek jó áron! Akit érdekel, írjon nyugodtan a csillomillo@citromail.hu címre! Üdv Csilla
Sziasztok! Kezdő vagyok de az árakkal nagyjából tisztában vagyok! Érdekelne engem 2 db kezdő szett amiben van UV lámpa, UV gél 2db színtelen, 1dbrózsaszín, 1db fehér, 1db tipp ragasztó, fixáló és lakk, oldószer, tippek, reszelők, tipp vágó, esetleg ha valamit kihagytam a lényeg hogy kezdő készlet legyen! Előre is köszi válaszokat: pitorne2@freemail.hu
írtam!
sziasztok! keresek eladó bőröndöt!
Sziasztok! Vannak eladó porcelán poraim, akit érdekel ide írhat: bogi0212@freemail.hu
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com Ha van valakinek xtrame clear zseléje amit nem használ megvenném vagy csere is érdekel!
Sziasztok! Eladók még: Cyrstal Nails trendi fémtáska nagyobb méretben (37x30x25) amibe belefér az uv-lámpa 1xhasznált,eredeti csomagolásban adom el 20.000ft bolti ára helyett 13.000ft-ért! Vízforraló új állapotban 1500ft-ért 14db körömlakk: Maybelline és Sergio(németből) márka Ára:ajánlatokat várok igazi KÍGYÓbőr fél áron 500ft/cs. Vendég-telefon kártya vagy notesz A-tól Z-ig 1000ft Érd:Hkrissz@mailbox.hu
Szia! Én meg venném egyben a cuccaidat ha meg vannak még! tucsi76@indamail.hu
Szia! Írtam emailt! Ani
ELADÓ egy CRYSTAL NAILS UFO UV LÁMPA(18watt), dobozával papírjával. ÉRD:e.dan@freemail.hu
Eladók még: Cyrstal Nails trendi fémtáska nagyobb méretben (37x30x25) amibe belefér az uv-lámpa 1xhasznált bolti ára 20.000ft helyett 13.000ft-ért eladó Vízforraló 1500ft alig hassznált 14db körömlakk Sergio(németből)+ Maybelline 4000ft csak most! igazi KÍGYÓBŐR fél áron 500ft/cs Vendég-telefon kártya A-tól Z-ig 1000ft Érd.:Hkrissz@mailbox.hu
Eladnám a következő cuccaimat. Ha egyben viszed őket, adok kedvezményt: -Crystal Nails körömágy-hosszabbító zselé 5 ml-es 800 Ft (kicsi hiányzik belőle) - Crystal Nails fényzselés 4 ml 500 Ft - Crystal Nails 3D zselés ecser 800 Ft - egymozdulat ecset ferde végű virágokhoz 1000 Ft - 4-es zselés ecset 500 Ft - 2 db díszítő ecset zseléhez 600 Ft (a kettő együtt) - 40 darab sablon 350 Ft - macsakanyelv formájú porcelán ecset 300 Ft Ha egyben elviszed az egészet, 3500 Ft+posta!
Szia! Én meg venném egyben a cuccaidat ha meg vannak még! tucsi76@indamail.hu