2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
255 ,-Ft
1.200 ,-Ft
11.950 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Keresek c ív hajlító csipeszt, c ív megtartó csipeszt, c ív hajlító rudat,Easy Off White gel-t, Gumi zselét és ferde végű zselés ecsetet. Ha valamelyikőtöknek van olcsón, légyszíves szóljatok! :) Köszi :) Niki
Kedves Niki, Nekem egx CN-es próbakészletből van Easy of white 5ml-es zselém, amit nem is használtam. Van c hajlító rudam, bontatlan új 6db-os és a jövőhéten lesz c hajlító csipeszem is. Írj e-mailt, ha érdekel és küldök képet is. Az árban megegyezünk. varga.evike@freemail.hu Évi
Van egy halpedikűr kuponom, május 9-ig felhasználható, 2400 Ft "1 alkalom 30 perces halpedikűr 2400 Ft-ért Radírozással, 20 perc masszázzsal, vitaminos lábápoló krémezéssel A halak szájukkal vákuumot képezve tisztítják meg a bőrt az elhalt hámsejtektől A kezelés után észlelhető pozitív hatások: bőrkeményedések vékonyodása, eltűnése, bőrhibák gyorsabb javulása, pikkelysömör és ekcémás panaszok enyhülése, izmok ellazulása, kellemes frissülés A halak állatorvos által bevizsgált élőlények, betegséget nem terjesztenek!" Érd.: nausica.nails@gmail.com
sziasztok díszítőim és díszítő csomagjaim vannak nagyon jó áron akit érdekel írjon E-mailt: d.eni@freemail.hu
Sziasztok! Kezdő vagyok de az árakkal nagyjából tisztában vagyok! Érdekelne engem 2 db kezdő szett amiben van UV lámpa, UV gél 2db színtelen, 1dbrózsaszín, 1db fehér, 1db tipp ragasztó, fixáló és lakk, oldószer, tippek, reszelők, tipp vágó, esetleg ha valamit kihagytam a lényeg hogy kezdő készlet legyen! Előre is köszi válaszokat: pitorne2@freemail.hu
sziasztok!1990ftért vettem csiszológéphez kugli fejet de nem használom,eladnám!1200+postaköltség.akit érdekel irjon!
Eladnám a következő cuccaimat. Ha egyben viszed őket, adok kedvezményt: -Crystal Nails körömágy-hosszabbító zselé 5 ml-es 800 Ft (kicsi hiányzik belőle) - Crystal Nails fényzselés 4 ml 500 Ft - Crystal Nails 3D zselés ecser 800 Ft - egymozdulat ecset ferde végű virágokhoz 1000 Ft - 4-es zselés ecset 500 Ft - 2 db díszítő ecset zseléhez 600 Ft (a kettő együtt) - 40 darab sablon 350 Ft - macsakanyelv formájú porcelán ecset 300 Ft Ha egyben elviszed az egészet, 3500 Ft+posta!
Szia! Engem a körömágy hosszabbító zselé, fényzselé,és a 40db sablon érdekelne megvételre. gabca83@freemail.hu címre írd le légyszíves hogy mikor tudod eljuttatni hozzám és hogy?! Köszönöm Gabi
Csere is érdekel: CN zselékre (színes, gumizselé, Builder Clear II., Titanium) aniko.racsko@gmail.com
Eladnám a következő cuccaimat. Ha egyben viszed őket, adok kedvezményt: -Crystal Nails körömágy-hosszabbító zselé 5 ml-es 800 Ft (kicsi hiányzik belőle) - Crystal Nails fényzselés 4 ml 500 Ft - Crystal Nails 3D zselés ecser 800 Ft - egymozdulat ecset ferde végű virágokhoz 1000 Ft - 4-es zselés ecset 500 Ft - 2 db díszítő ecset zseléhez 600 Ft (a kettő együtt) - 40 darab sablon 350 Ft - macsakanyelv formájú porcelán ecset 300 Ft Ha egyben elviszed az egészet, 3500 Ft+posta!
Sziasztok! Keresek c ív hajlító csipeszt, c ív megtartó csipeszt, c ív hajlító rudat,Easy Off White gel-t, Gumi zselét és ferde végű zselés ecsetet. Ha valamelyikőtöknek van olcsón, légyszíves szóljatok! :) Köszi :) Niki
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com Ha van valakinek xtrame clear zseléje amit nem használ megvenném vagy csere is érdekel!