2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
255 ,-Ft
1.800 ,-Ft
48.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó még 2 db CN-es csillámos porci por. 1 rózsaszín csillámos 549-es , és egy lila csillámos 560-as. Mindkettő 7 grammos és 1500 Ft/db. Érdeklődni: bogi0212@freemail.hu e-mail címen lehet.
Szia milyen a uv lámpa ? mennyibe kerülne ? e
horizont nailsos,egycsöves,9 wattos,használt de jol működik.ha kell küldök képet.4000ft
szia!tanfolyam vagy workshop? köszi
Hello! Tanfolyam volt, de nagyon szuper. Én, aki csak pálcikaembereket tudtam rajzolni, olyanokat festettem, hogy itthon senki nem akarja elhinni, hogy én csináltam. Szuper volt!!!!
eladó uv lámpa olcsón!!!
Szia milyen a uv lámpa ? mennyibe kerülne ? e
Szia,érdekelne a körmös táska,ha még megvan.Írnál nekem egy telszámot? Köszönöm. valeryy@citromail.hu
Szia a bambusz székek milyenek tudnál nekem képet küldeni? katus.95@citromail.hu előre is köszi Kata
Sziasztok! Eladó még: LG GC-051ss új állapotú alig használt hűtő ára:20,000ft vagy futárral együtt bárhova szállítás: Díjnak a felét és a csomagolásit is átvállalom ,tehát csak 1.650ft-ot kellene fizetni ! Vízforraló alig használt (esetleg összesen 1órát ment :) ) 1500ft 14 db körömlakkok :Maybelline+SErgio össz:5000ft Vendégkártya 1000ft Bambusz szék 4db 1500ft/db pedi tartó+szerszámok 500ft Cyrstal trendi fémtáska nagyobb méretbe,ami belefér uv-lámpa (37x30x25) 13.000.- (1xhasznált)Igazi KÍGYÓBŐR 500ft/cs érd.: Hkrissz@mailbox.hu
Szia,érdekelne a körmös táska,ha még megvan.Írnál nekem egy telszámot? Köszönöm. valeryy@citromail.hu
Szia! Aquarellezni fogunk. :-) Szólok, ha tudok menni. Köszönöm.
szia!tanfolyam vagy workshop? köszi
szia!!! ha adsz egy email cimet akkor holnap este csinálok roluk képet és elküldöm neked! ugy jo lesz? előre is köszi
Persze :) szabo.monika@mailbox.hu köszi
Én kérdeztem egyszer a viszonteladónkat vidéken, de nem hallottak ilyenről.Engem is felcsigázott, vennék.
Szia Tündi! Miért nem veszel foszforeszkáló pigmentport és keversz magadnak? :-) Nálam a narancssárga nagyon bejött :-))
szia! holnap nem megyek! ha erre jársz írj az emailemre és megbeszéljük! mi lesz holnap Áginál? köszi
Szia! Aquarellezni fogunk. :-) Szólok, ha tudok menni. Köszönöm.