2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni!érd: szobiani78@gmail.com Ha van valakinek xtrame clear zseléje amit nem használ megvenném vagy csere is érdekel!
Szia! Jösz holnap az Ágihoz? Ha igen, hoznál nekem a kövekből 10-10-et? Ha nem jösz, akkor 2 hét múlva tudnék átmenni hozzád. Köszi
szia! holnap nem megyek! ha erre jársz írj az emailemre és megbeszéljük! mi lesz holnap Áginál? köszi
Sziasztok nincsen valakinek foszforeszkáló zseléje?
Én kérdeztem egyszer a viszonteladónkat vidéken, de nem hallottak ilyenről.Engem is felcsigázott, vennék.
2 db CN fly-brill bontatlan óarany zselé 5 ml eladó
Porcelán por eladó 150 gr clír, 30 gr pink Belvárosi Creatíve Stúdiós.
Perfectes a naptár, a vessző lemaradt
Szia Hajni! Vittem a CN -s cuccokat!!!Részleteket írtam e-mailben!
Sziasztok! Várják új gazdájukat, hogy valaki hasznát is vegye: Perfect platinum, activ pink, bond,Naptár CN titanium, base gel,d fekete zselé, d porci ecset, 6# porci ecset, Pearl porci #8 ecset, pearl clear por, CN ultra white, Akzent porok minimális árért, NSI clear sablon, NSI liquid, CN fehér gellak, info: fodroci.hajnalka@gmail.com
Perfectes a naptár, a vessző lemaradt
Szia! Tudnál képet küldeni, vagy feltölteni ide?! Ha tetszenek akkor megbeszélhetjük a postát.
szia!!! ha adsz egy email cimet akkor holnap este csinálok roluk képet és elküldöm neked! ugy jo lesz? előre is köszi
Sziasztok! Várják új gazdájukat, hogy valaki hasznát is vegye: Perfect platinum, activ pink, bond,Naptár CN titanium, base gel,d fekete zselé, d porci ecset, 6# porci ecset, Pearl porci #8 ecset, pearl clear por, CN ultra white, Akzent porok minimális árért, NSI clear sablon, NSI liquid, CN fehér gellak, info: fodroci.hajnalka@gmail.com
Sziasztok nincsen valakinek foszforeszkáló zseléje?