2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Szia! Jösz holnap az Ágihoz? Ha igen, hoznál nekem a kövekből 10-10-et? Ha nem jösz, akkor 2 hét múlva tudnék átmenni hozzád. Köszi
Sziasztok!Rengeteg díszítőm van eladóba, csillámpór gumidíszek flitterdíszek stb... akit érdekel érdeklődni a d.eni@freemail.hu.
eladó uv lámpa olcsón!!!
persze crystal nailsesek!!!
Szia! Tudnál képet küldeni, vagy feltölteni ide?! Ha tetszenek akkor megbeszélhetjük a postát.
szia! postázni nem postázod? mert nekem vannak nem használt zseléim porci poraim és porcelán 3d díszítő ecsetem!!! várom válaszod!
persze crystal nailsesek!!!
Sziasztok! Eladnám vagy elcserélném lila parafin gépemet(1 hónapos, garancia van hozzá, 3x használtam) levendulás parafinnal. Képet rakok föl este. Ára: 10ezer Ft Cserébe érdekelne: színes pociporok, zselék (crystal, 2M, Perfect nails ), prelszívós kéztámasz. Személyes átvétel Budapesten. Puszi
szia! postázni nem postázod? mert nekem vannak nem használt zseléim porci poraim és porcelán 3d díszítő ecsetem!!! várom válaszod!
Sziasztok! Eladnám vagy elcserélném lila parafin gépemet(1 hónapos, garancia van hozzá, 3x használtam) levendulás parafinnal. Képet rakok föl este. Ára: 10ezer Ft Cserébe érdekelne: színes pociporok, zselék (crystal, 2M, Perfect nails ), prelszívós kéztámasz. Személyes átvétel Budapesten. Puszi
Sziasztok! Körmözés abbahagyása miatt eladók a következő termékek, melyek 1x vagy alig voltak használva: 1 db liquid tartó üvegcse 200 Ft, 1 db Master Nails Clear 28g, 2 db Spirit Nails White 28g/db, 1 db Spirit Nails Light pink 28g, 1 db Spirit Nails Clear 28g, 1 db Crystal Nails csillámos rózsaszín 549-es 7g, 1 db Crystal Nails csillámos lila 560-as 7g porcelán porok. 1500 Ft-os darabárakon. Érdeklődni e-mailben lehet: bogi0212@freemail.hu Képeket tudok küldeni.
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Szia!! Érdekelnének a swarowski kövek nagyobb mennyiségben!! csak akkor ha eredeti és szépen csillog!! fotót kérnék ide nnik88@freemail.hu
Sziasztok! Ha van valakinek xtrame clear zseléje amire nincs szüksége én szívesen megvenném! szobiani78@gmail.com