2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
48.800 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Van néhány eladó termékem, melyek mindegyikét a Crystal-nál vettem. Bőrfeltoló-kaparó manikűrhöz (nagy) teljesen új 990.- helyett 550.- Cover mani gel 5ml 1-szer használt 2200.- helyett 1200.- Builder Clear Gum gel 5 ml teljesen új 1980.- helyett 1000.- érd: frencsimeister@gmail.com
Sziasztok! Eladó még: LG GC-051ss új állapotú alig hasznát hűtő ára:20,000ft vagy futárral együtt bárhova szállítás: Díjnak a felét és a csomagolásit is átvállalom ,tehát csak 1.650ft-ot kellene fizetni ! Vízforraló alig használt (esetleg összesen 1órát ment :) ) 1500ft 14 db körömlakkok :Maybelline+SErgio össz:5000ft Vendégkártya 1000ft Bambusz szék 4db 1500ft/db pedi tartó 500ft Cyrstal trendi fémtáska nagyobb méretbe,ami belefér uv-lámpa (37x30x25) 13.000.- (1xhasznált) Dízsítők óriási készletben 5000ft Igazi KÍGYÓBŐR 500ft/cs érd.: Hkrissz@mailbox.hu
ha valaki esetleg tud olyanról, ahol 1-1 féle zseléből, géllakkból, bármiből lehet ingyenes termékmintát kérni, az is írjon, nagy segítség lenne. Elérhető vagyok itt az oldalon, és a bb911017@gmail.com e-mail címen. Mindenféle segítséget előre is nagyon szépen köszönök :)
Sziasztok. Kezdőként, még hiányos készlettel rendelkezem, segítséget szeretnék tőletek kérni. Amennyiben bárkinek van olyan cucca, amit már nem használ, tehát kuka lenne a sorsa, és ingyen, vagy postaköltség ellenében ezektől megválna, kérem írjon, én nagyon szívesen venném, ami nektek talán már használhatatlan, az nekem még jó lehet. Gondolok itt majdnem kifogyott, nem használatos, nem kellő zselékre, üres tégelyekre, kimaradt 1-2 db sablonokra, vagy bármire, a legcsekélyebb apróság is hatalmas segítség, és ami már majdnem kifogyott, és nagytételben nálatok már kidobós, az nálam még bőven hasznos lehet, mert én csak családban építek, kis mennyiségben, de az anyagi helyzetem és lakhelyem miatt nehezen jutok minőségi termékekhez, és nem engedhetem meg magamnak hogy pl egy 3-4000 ft-os zselét megvegyek, aztán ha valamiért totál nem áll rá a kezem, félretegyem és másikat vegyek.
Sziasztok! Körmözés abbahagyása miatt eladók a következő termékek, melyek 1x vagy alig voltak használva: 1 db liquid tartó üvegcse 200 Ft, 1 db Master Nails Clear 28g, 2 db Spirit Nails White 28g/db, 1 db Spirit Nails Light pink 28g, 1 db Spirit Nails Clear 28g, 1 db Crystal Nails csillámos rózsaszín 549-es 7g, 1 db Crystal Nails csillámos lila 560-as 7g porcelán porok. 1500 Ft-os darabárakon. Érdeklődni e-mailben lehet: bogi0212@freemail.hu Képeket tudok küldeni.
Sziasztok!Van pár köröm díszítőm eladóba ha valakit érdekel! Érdeklődni: d.eni@freemail.hu
Szisztok! Műkörmös asztalt keresnék győr-moson-sopron megyében!!
Sziasztok! Eladó pedi csikó 4000 Ft. Érd:ercsan@citromail.hu
Szia engem is érdekelne e a lámpa megvan még? Előre is köszi Kata
szia ! Meg van aki előbb jön érte ővé. judesz@m-kabel.hu
bocsi elírtam, a moyra-s ecsetek 6-os méretűek :)
Kedves Kriszta! Érdekelnének a körmös újságok, mennyi van még meg? Köszönettel: Lya julianna.vari@gmail.com