2024. november 27. - Virgil, Virgínia napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2012.01.17 - 23:49
Lovászi Nikoletta
Válasz Kiss Eva - 2012. január 7., szombat 19:21 üzenetére

Sziasztok !!Keresek mindent ami a alap koromepiteshez szukseges .Elore is koszike!

szia.nem tudom még aktuális -e.nekem uv lámpám lenne eladó,használt de semmi gondja jól működik csak én üzletet nyitottam és komolyabbra váltanék.6500ftért vettem kb 2 éve.irj ha érdekel és megegyezünkaz árba.:)

2012.01.17 - 23:39
Lovászi Nikoletta
Válasz Lovászi Nikoletta - 2012. január 17., kedd 23:37 üzenetére

szia.nekem légyszi küldj képet az asztalról és a hozzá tartozó dolgokról,mert érdekelne.illetve még a két crystalos ecset keltette fel a figyelmem.elöre is köszi.Lovászi Nikoletta

jah az e-mail cimem:nicole891118@freemail.hu

2012.01.17 - 23:37
Lovászi Nikoletta
Válasz K. Anita - 2012. január 17., kedd 20:54 üzenetére

Szia! Érdekelne a One Move II ecset, az 545-ös CN zselé! Adsz egy email címet?

szia.nekem légyszi küldj képet az asztalról és a hozzá tartozó dolgokról,mert érdekelne.illetve még a két crystalos ecset keltette fel a figyelmem.elöre is köszi.Lovászi Nikoletta

2012.01.17 - 20:54
K. Anita
Válasz Homolya Kriszti - 2012. január 17., kedd 20:44 üzenetére

Eladóvá váltak az alábbi holmik, mielőbb el szeretném adni őket, mert csak a helyet foglalják, szóval írj, ha valamelyik megtetszik: alap, nagy, pakolható műkörmös asztal (120x60 cm) beépített porelszívóval, porzsákkal, asztali lámpával és rózsaszín műbőr kéztámasszal 18 ezer Ft, a porelszívó kivehető, magában 11 ezer Ft, Crystal Nails mini 3D díszítőecset (pl. porci virághoz, használt) 1.200 Ft, Crystal Nails One Move II. ecset ( pl. egymozdulat virágokhoz, pillangóhoz, használt) 800 Ft, 2M Beauty Black Beauty ferde 4-es ecset ( pl. egymozdulathoz, használt) 500 Ft, 2M Beauty Black Beauty macskanyelv 4-es ecset (pl. porci díszítéshez, használt) 500 Ft, 3 db vadi új Moyra strasszos 4-es ecset zseléhez 750 Ft darabja, Crystal Nails dekor színes zselé 018-as, bontatlan 1.500 Ft, Crystal Nails brillant színes zselé 545-ös, bontatlan 1.500 Ft, Perfect Nails Cream Beige körömágyhosszabbító zselé 15 gr-os, 1 szettre használt 2.200 Ft, 2db IBD ultra white fehér zselé (francia körmökhöz, pedizseléhez is) 14 gr, bontatlan 1.500 Ft darabja, Crystal Nails ultra white porcelánpor, még egy fehér és egy clear porcelánpor, egy bontatlan zacskó tippel, és sablonnal (a porci porok használtak, kevés van bennük) 500 Ft, UV fényre kötő fehér porcelánpor és clear porcelánpor ajándék likviddel (mind használt), új bufferrel 500 Ft, új pumpás adagoló ajándék rózsaszín portalanító kefével 500 Ft, új Crystal Nails akril festékek nagy tubusos (neon pink, lila, citromsárga, rózsaszín, piros) 500 Ft darabja, Polycolor akril festék, tubusos (égkék, fűzöld) 400 Ft darabja, Crystal Nails tip utántöltő 9-es méret 400 Ft, Usaforrás párhuzamos tip 1-10 méret boxban (használt) 400 Ft, Usaforrás félkarvaly tip 1-10 méret boxban (használt) 400 Ft, Multi 59 ml ezüst akrilfesték, bontatlan 400 Ft, türkiz fényes és gyöngyházfehér akrilfesték 200 Ft a kettő, rengeteg körmös újság tele step by steppel, ötletekkel (Szépvilág extra, Nailpro) darabja 200 Ft Mindenről tudok képet küldeni, emailben. Személyesen Budapesten és Egerben lehet őket átvenni, vagy postázom is :)

Szia! Érdekelne a One Move II ecset, az 545-ös CN zselé! Adsz egy email címet?

Homolya Kriszti - Válaszolok
2012.01.17 - 20:44
Homolya Kriszti - törölt felhasználó

Eladóvá váltak az alábbi holmik, mielőbb el szeretném adni őket, mert csak a helyet foglalják, szóval írj, ha valamelyik megtetszik: alap, nagy, pakolható műkörmös asztal (120x60 cm) beépített porelszívóval, porzsákkal, asztali lámpával és rózsaszín műbőr kéztámasszal 18 ezer Ft, a porelszívó kivehető, magában 11 ezer Ft, Crystal Nails mini 3D díszítőecset (pl. porci virághoz, használt) 1.200 Ft, Crystal Nails One Move II. ecset ( pl. egymozdulat virágokhoz, pillangóhoz, használt) 800 Ft, 2M Beauty Black Beauty ferde 4-es ecset ( pl. egymozdulathoz, használt) 500 Ft, 2M Beauty Black Beauty macskanyelv 4-es ecset (pl. porci díszítéshez, használt) 500 Ft, 3 db vadi új Moyra strasszos 4-es ecset zseléhez 750 Ft darabja, Crystal Nails dekor színes zselé 018-as, bontatlan 1.500 Ft, Crystal Nails brillant színes zselé 545-ös, bontatlan 1.500 Ft, Perfect Nails Cream Beige körömágyhosszabbító zselé 15 gr-os, 1 szettre használt 2.200 Ft, 2db IBD ultra white fehér zselé (francia körmökhöz, pedizseléhez is) 14 gr, bontatlan 1.500 Ft darabja, Crystal Nails ultra white porcelánpor, még egy fehér és egy clear porcelánpor, egy bontatlan zacskó tippel, és sablonnal (a porci porok használtak, kevés van bennük) 500 Ft, UV fényre kötő fehér porcelánpor és clear porcelánpor ajándék likviddel (mind használt), új bufferrel 500 Ft, új pumpás adagoló ajándék rózsaszín portalanító kefével 500 Ft, új Crystal Nails akril festékek nagy tubusos (neon pink, lila, citromsárga, rózsaszín, piros) 500 Ft darabja, Polycolor akril festék, tubusos (égkék, fűzöld) 400 Ft darabja, Crystal Nails tip utántöltő 9-es méret 400 Ft, Usaforrás párhuzamos tip 1-10 méret boxban (használt) 400 Ft, Usaforrás félkarvaly tip 1-10 méret boxban (használt) 400 Ft, Multi 59 ml ezüst akrilfesték, bontatlan 400 Ft, türkiz fényes és gyöngyházfehér akrilfesték 200 Ft a kettő, rengeteg körmös újság tele step by steppel, ötletekkel (Szépvilág extra, Nailpro) darabja 200 Ft Mindenről tudok képet küldeni, emailben. Személyesen Budapesten és Egerben lehet őket átvenni, vagy postázom is :)

Biró Ibolya - Válaszolok
2012.01.17 - 18:08
Biró Ibolya - vendég

Sziasztok! Van valakinek esetleg díszítő köve feleslegben? Előre is köszönöm. E-mail címem: birobolya@gmail.com

Racskó Anikó - Válaszolok
2012.01.17 - 18:04
Racskó Anikó - vendég

Crystal Nails 3D zselés ecset, egymozdulat ecset, műbőr kéztámasz újszerű állapotban eladó. aniko.racsko@gmail.com

Varga-Takács Georgina - Válaszolok
2012.01.17 - 16:54
Varga-Takács Georgina - vendég

Sziasztok! Eladó 10 db leoldó gyűszű Alfa Nails-es. 1 alkalommal használtam. 1200 forint + postaköltség mert utánvéttel tudom küldeni. Kérésre fotót mellékelek.

Juhász Erzsébet - Válaszolok
2012.01.17 - 15:58
Juhász Erzsébet - törölt felhasználó

Sziasztok.Fém fodrász bőrönd eladó. Nekem nincs rá szükségem emiatt válnék meg tőle. Kis sérülés van rajta két oldalt,megcsikaródott a fém pánt tartó miatt. Érd:erzsebet.juhasz85@freemail.hu vagy kitty-20@freemail.hu

2012.01.17 - 13:37
K. Anita

Eladó Moyra porcelán porok(mindegyik tele): 12 g-os színtelen, fehér, körömágyhossz., 3,5g-os Peach (barack), Fuschia (világos bordós) csillámos porok. Moyra liquid 50ml (3/4-ig van az üveg). Érd: nitnita@freemail.hu

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár