2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
52.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó 30 db körömlakk (10 db avonos) 100.-/db,CN ékszer ecsetek(zselés4,6-os,00-ás díszítő),csillámok,akril festékek(6db)+1 ecset 1000.- a 6,díszek ,tip-ek (kb 400db ) 800.-,stb...képeket emailben tudok küldeni.Ha minden kell engedek az árból....
Szia! A körömlakkok CN-esek? nagyniki05@citromail.hu Üdv: Niki
Sziasztok! Eladó szinte új, egyedi tervezésű -és szuper ügyes kezű asztalossal készíttetett (60.000ft.-ért)- tömör fenyő műkörmös asztalkám. Fiókokkal, szekrényekkel, kovácsoltvas lábakkal. Már csak 35.000 ft.-ért :( Érd: (30) 522 62 12 vagy miroe.kft@gmail.com
Szióka! Engem az ékszer ecsetek érdekelnének. Tudsz róluk képet és árat küldeni? aniko.racsko@gmail.com
Szia!Küldtem mailt:)
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladó 30 db körömlakk (10 db avonos) 100.-/db,CN ékszer ecsetek(zselés4,6-os,00-ás díszítő),csillámok,akril festékek(6db)+1 ecset 1000.- a 6,díszek ,tip-ek (kb 400db ) 800.-,stb...képeket emailben tudok küldeni.Ha minden kell engedek az árból....
Szióka! Engem az ékszer ecsetek érdekelnének. Tudsz róluk képet és árat küldeni? aniko.racsko@gmail.com
Szia! Küldtem e-mail-t.
Szia!Megkaptam!
Sziasztok eladó vadonatúj UV LÀMPA !!! Fehérszinü 4x9 wattos idökapcsolos körbetükrös kihuzható alap könnyebb tisztitáshoz. érdeklödni: kopcsil@citromail.hu
Sziasztok! Most kezdem el a műkörmözést, és érdekelne a véleményetek, hogy milyen szettet vegyek, melyik márkát ajánlott?
Szia! Küldtem e-mail-t.
Szia-mia! Kíváncsiskodhatok mi volt a gond ? Nekem évek óta bevált, egy zseléjük égette a vendégeket nagyon, de a többi bevált.
Főleg az égetés miatt. Meg nagyon folytak a zselék. És csak neten tudtam beszerezni őket.(ami nem minden esetben jó)Nekem a Crystal Nails vált be a legjobban. :)