2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladók a következő cuccaim: -plüss kéztámasz -30 db kocka sablon (MasterNails) -5 db teflon sablon -1 tégely rózsaszín építő zselé (20gr) -1 tégely KÁH zselé (20 gr) -200 darab tip (kicsivel talán több is) vegyes méretben -1 db tipvágó -1 tégely rózsaszín porcelán por -1 darab bőrfeltoló-kaparó -1 üveg bőrápoló olaj - 10 db zselés díszítő ecset, pontozó (zseléhez) -10 tégely különböző dísz (törtkagyló, csillámpor, szórógyöngy, flitter) Kérésre szívesen küldök képet! Email: aniko.racsko@gmail.com
A Diamond Nails-et nem ajánlom. Én használtam egy darabig, de elég rossz márka.
Szia-mia! Kíváncsiskodhatok mi volt a gond ? Nekem évek óta bevált, egy zseléjük égette a vendégeket nagyon, de a többi bevált.
Sziasztok! Vannak eladó színes zseléim. Érd: anda.p@freemail.hu
Szia, szerintem a Cristal, Brillbird,Diamond, Perfect,beváltan jók. Szakmai napokra érdemes ellátogatni.
A Diamond Nails-et nem ajánlom. Én használtam egy darabig, de elég rossz márka.
Sziasztok! Most kezdem el a műkörmözést, és érdekelne a véleményetek, hogy milyen szettet vegyek, melyik márkát ajánlott?
Szia, szerintem a Cristal, Brillbird,Diamond, Perfect,beváltan jók. Szakmai napokra érdemes ellátogatni.
Sziasztok! Eladnám porcelán készletem! Moyra 12g-os teli üvegek (színtelen, fehér, körömágyhossz.) 3/4 üveg liquid (50ml-es kiszerelés). 3,5g-os teli Moyra Peach és Fuchsia (pirosas) csillámos porok. Egyszer próbáltam ki őket, így szinte semmi nem hiányzik belőle.
Sziasztok! Most kezdem el a műkörmözést, és érdekelne a véleményetek, hogy milyen szettet vegyek, melyik márkát ajánlott?
Szia! Suliba fogsz járni vagy csak magadtól tanulnád? Mert ha suliban kezdesz, akkor ott kapsz kezdőcsomagot vagy egy listát, amin minden rajta van, amit meg kell venned. Minden suli a saját termékeit használja, ezért nem érdemes előre bevásárolni. Ha magadtól szeretnél tanulni, akkor abban tudok segíteni, hogy ha írsz privibe, akkor elküldöm, hogy nekem mi volt a kezdő csomagomban.
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy pontosan mikor vásároltad a csiszológépet és van e még rá garancia. Köszönöm.
Szia! Írtam email privibe.
Sziasztok,eladó egy mélyitett hátú Uv lámpa ajándék +2 db 6 w égővel:9.000 ft
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com