2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
14.900 ,-Ft
5.300 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok,eladó egy mélyitett hátú Uv lámpa ajándék +2 db 6 w égővel:10.000 ft
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 8-10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok !!Keresek mindent ami a alap koromepiteshez szukseges .Elore is koszike!
szia! Írj emailt a jessi.kovacs@indamail.hu címre vannak színes zseléim,csiszoló...stb
Szia nekem is vannak én is csak címet kérek és küldöm a képeket. sajszi@gmail.com
Szia! Hétfőn utalok és köszönök mindent :-)
Sziasztok !!Keresek mindent ami a alap koromepiteshez szukseges .Elore is koszike!
Szia! Zseléket, porokat, esetleg likvidet tudok adni.
Szia nekem is vannak én is csak címet kérek és küldöm a képeket. sajszi@gmail.com
Szia! Nekem is vannak. Ha gondolod, írj, küldök listát és képeket. E-mail: takefive58@gmail.com
Szia! Nekem van pár cuccom, priviben megbeszélhetjük. aniko.racsko@gmail.com
Sziasztok! Volna egy eladó crystal nailses 20w-os asztali lámpám, 7000 ft.-ért. Érdeklödni a makaiadrienn@gmail.com-on lehet.