2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
2.980 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Akrilokat vennék egy mozdulat festéshez.Ha valakinek van légyszi szóljon! Köszönöm!
Szia,tudnék neked ajánlani CN One More akrilokat 13 db,és 3 db mora akrilt. Ha érdekel várom leveled a konkoly.renata88@gmail.comra.
Sziasztok szeretnék vásárolni Kedvező áron jó állapotú pedikür széket.Tud valaki segiteni?? 06/30-639-40-20 Használt is érdekel!!!!!!
Helló Erika! Én az Ikeába vettem (Snile a márkája)4000Ft-ért, gurulós, állítható széket, original!! Derekat jól támasztja, nagyon kényelmes benne dolgozni, nap végére minden ízületem okés!!:D
Sziasztok! Eladó egy cn műkörömnyomdázó 7000ftért nem használtam egyszer sem! bolti ára 9500ft Érdeklődés:katus.95@citromail.hu
Sziasztok. CN-es zseléket vennék. Mindenféle szín érdekel. e-mail:sulyok.edina@vipmail.hu Tel.:30/7375806
Sziasztok! Használt zseléket keresnék? Ha valaki tudna nekem ajánlani, annak nagyon- nagyon örülnék! Bármilyen szín érdekel.Köszönöm szépen: e-mail címem: birobolya@gmail.com
Szia!!! vannak eladó zseléim, irtam is neked emailt ha nem kaptad meg jelezz itt!!!! Üdv :)
Sziasztok! Eladó egy tavaly vett (7 hónapja), alig használt CN csiszológép.Egyetlen szépgéhibája, egy folt van a tetején kör alakba. PROF drill gép, gyorstokmányos,fémházas fejjel,digitális fordulatszám kijelzővel,oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal,lábpedál kapcsolóval 22000.-ért Boltban 28900.- Átvehető személyesen Arena plázában,Allee nál vagy Márton Áron téren. Kérésre postázom is +postaköltség ellenében. Képet tudok küldeni. Eladó 7 db AN színes zselé 5ml amelyek CN kompabilitisek. 5ml bontatlan mind és 1750 helyett 1200.- ért adom darabját. Az alábbi színek vannak: -Sweet pink, babarózsaszín -neon pink brillant, csillámos neon rózsaszín -brillant glitter,csillám clear -pretty pink,halvány barackos rózsaszín -sunny yellow,napsárga -china pink, pirosas rózsaszín -Bourdeaux, borvörös Érdeklődés: jessi.kovacs@indamail.hu
Sziasztok! Használt zseléket keresnék? Ha valaki tudna nekem ajánlani, annak nagyon- nagyon örülnék! Bármilyen szín érdekel.Köszönöm szépen: e-mail címem: birobolya@gmail.com
Szia! Építő is érdekel vagy csak színes zselé?
Sziasztok! Eladnám 12 színből álló zselékészletemet egyben 3000 Ft-ért (sötétkék, világoskék, narancssárga, zöld, halványrózsaszín (2-árnyalatnyi különbség van közötte), rózsaszín, pink, piros, fekete, citromsárga, lila). Márkája nincs. Szép, intenzív színek, de én inkább porcelánozok. Darabonként 400 Ft. Ajándékba adok körömdíszítéshez csipkét és 20 darab stiletto sablont. Képet tudok küldeni! aniko.racsko@gmail.com
Crystal nails color gel 020(1200 Ft) mert ez majdnem tele van egyszer használtam , crystal nails color gel 164 (1000 Ft) több mint félig, Crystal nails brilliant 547(1200 Ft) majdnem tele van, crystal nails brilliant 561 (1000 Ft) több mint félig! jah és persze mind 5 ml! van még fehér zselém 5 ml 500 Ft ért!!!! Ha érdekel irj a j.julianna90@gmail.com email cimre!!!!!!