2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
14.900 ,-Ft
3.500 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Egy kis ízelítő az eladó dolgokból: Egyedi készítésű,átlagnál nagyobb hófehér körmös asztal, egy oldalsó polcos fiókos szekrénnyel,hozzá tartozó fekete 5 polcos sarokpolccal 35.000 ft. Lila profi CN csiszológép lábpedállal, nagyobb kiszerelésű fejkészlettel,2 db karbidfejjel,mosolyvonal csiszolóval(a fejek ki sincsenek bontva):24.000 ft. Porelszívós kéztámasz: 5.000 ft Rózsaszín bőrtokos CN pedikűrkészlet (a vizsgán volt használva),ajándék krémekkel és új törcsikkel: 17.000 ft P Shine japán manikűr szett (kipróbálás szintjén volt használva):6.000 ft
Eladnám teljes manikűr-pedikűr, műkörmös felszerelésemet. Minden CN anyag és eszköz. A tankönyvtől az asztalig minden elvihető, leginkább egyben szeretném eladni. Kérésre részletes listát küldök. konkoly.renata88@gmail.com
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Egy ismerősömnél,régebbi,cserélhető betétes határidőnaplót láttam,ha valakinek van és eladná írjon nekem. Köszi.
Szia! Ha még megvan az állvány, én megveszem. Emailben kérlek küldd el a részleteket (hová tudom utalni a pénzt). aniko.racsko@gmail.com
Köszi az érdeklődést, írom a kért infót, + ajándékot is küldök, KELLEMES ÜNNEPEKET !!!
lakktartó állványom eladó, fekete, hibátlan, 50 férőhelyes,2000 ft, ajándékba korábbi Nailprót adok, és 1 plüss henger kéztámaszt.
Szia! Ha még megvan az állvány, én megveszem. Emailben kérlek küldd el a részleteket (hová tudom utalni a pénzt). aniko.racsko@gmail.com
Sziasztok! Eladó egy jó állapotban lévő egyedileg gyártott műkörmös asztal, porelszívós kéztámasz, csiszoló gép, Ufo UV lámpa, asztali lámpa,egyéb alapanyagok és kellékek. Érdeklődni: betty-swegi@freemail.hu Szép napot!
Sziasztok! Az UFO lámpára lecsaptam :)
Szia! Nekem van Perfect Nails Active Pink építő zselém. Átlátszó, színélénkítő. 30 ml-es, kipróbált. 2500 Ft (boltban 4200). Érdekelne?
Szia Luca! PN nagyon nem jött be nekem...bocsi. Illetve már vettem is...azér köszi szépen
lakktartó állványom eladó, fekete, hibátlan, 50 férőhelyes,2000 ft, ajándékba korábbi Nailprót adok, és 1 plüss henger kéztámaszt.
Szia Tünde! Meg tudnád mondani, hogy hány cm magas és széles az állvány? Nagyon köszi
Sziasztok! Stiletto sablont keresnék. Akinek van esetleg elfekvőben pár darab az kérem írjon. kiss.reka2@freemail.hu