2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladók az alábbi műkörmös kellékek: karbid fej kúp alakú (kb. 2x kipróbált): 1.700,- Ft (bolti ára: 2.600,- Ft), gyémánt csiszolófej mosolyvonal utántöltéshez (nem volt használva): 1.000,- Ft (bolti ára 1.950,- Ft), eszköz fertőtlenítő box: 1.200,- Ft (bolti ára: 1.980,- Ft), IBD tip 1 teli doboz: 100 db-os francia kontaktussáv nélküli 1.500,- Ft (bolti ára: 2.690,- Ft), tipvágó: 1.500,- Ft (bolti ára: 2.250,- Ft), szálmentes papírtörlő 500 darabos (pár darab hiányzik belőle): 800,- Ft (bolti ára: 1.170,-), manikűrtál: 300,- Ft (bolti ára: 790,- Ft), különböző díszek: kagylóhéj levél forma (10 db) 500,- Ft, háló: vörös, fekete 150,- Ft/db, strasszkövek, flitterek, virágok, rószaszín csillámszál 250,- Ft/tégely, 2 db noname porcelán díszítő ecset: a 2 együtt 1.000,- Ft, So Easy vizes bázisú díszítő lakkok (3 db: zöld, napsárga, arany): 600,- Ft/db (bolti ára: 1.180,- Ft). Ha érdekel valamelyik, szívesen küldök képet. E-mail cím: takefive58@gmail.com
Sziasztok!Eladó 5 db 15 ml-es crystal nails géllakk 2000.-/db-ja ha kell mind akkor 1800.- Újak,csupán margarétára lettek kenve.Érdeklődni: bodismarika15@gmail.com
lemaradt az üziből az e-mailem:sylvia0703@freemail.hu :)
Sziasztok! Eladó egy jó állapotban lévő egyedileg gyártott műkörmös asztal, porelszívós kéztámasz, csiszoló gép, Ufo UV lámpa, asztali lámpa,egyéb alapanyagok és kellékek. Érdeklődni: betty-swegi@freemail.hu Szép napot!
Sziasztok! Géllakot vásárolnék. Ha valaki eladná írjon. Köszi
Szia!Nekem is vannak gél lakkjaim eladók cn-esek ,ha érdekel írj bodismarika15@gmail.com.
szia, nekem van két új gél-lacom, ilyen rózsaszines csillogós szin mindegyik, ill.egy pici fehér is. mindegyik új, ha érdekel,megnézem a számait, melyik szinek.
Szia! Emgem is érdekelne a gél-lakk.....zsazsa34@citromail.hu
Porelszívós kéztámaszt keresek olcsón ha van valakinek jelezze. Köszi
Szia ! Én most veszek a vaterán új garanciális 9ezerért. Érdemes körülnézni ott is...
szia, nekem van két új gél-lacom, ilyen rózsaszines csillogós szin mindegyik, ill.egy pici fehér is. mindegyik új, ha érdekel,megnézem a számait, melyik szinek.
Szia ! Engem a pici fehér érdekelne ha Crystalos. carlito1105@gmail.com irj megegyezünk!
Porelszívós kéztámaszt keresek olcsón ha van valakinek jelezze. Köszi
Sziasztok! Géllakot vásárolnék. Ha valaki eladná írjon. Köszi
Szia Hajni! Van egy hófehér gél lakkom, 2x használtam, bolti ára 2.990,- feléért elviheted, viszont nem CN. Így esetleg érdekel? üdv.: Timike