2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
970 ,-Ft
255 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Géllakot vásárolnék. Ha valaki eladná írjon. Köszi
szia, nekem van két új gél-lacom, ilyen rózsaszines csillogós szin mindegyik, ill.egy pici fehér is. mindegyik új, ha érdekel,megnézem a számait, melyik szinek.
Sziasztok! Géllakot vásárolnék. Ha valaki eladná írjon. Köszi
valaki tudja,hogy hol lehet venni világítós porcelánport?köszi
Szia! A nail artistnak van a night shines por kollekciói
Eladó kolléganőm fodrász hajvágó székei, 2 db, fekete, Német, tökéletesek,ha valakit érdekel...képek a galériámban
az asztal elkelt
Szió! Kata vagyok, érdekelne az asztal, ha még aktuális!Adok egy e-mail címet, ahol értekezhetünk, előre is köszi a válaszod! e-mail: baracsika77.elastic@gmail.com
szia, érvénytelen címedet említi a gép, kérlek telefonon hívj.
Eladó 1 db műkörmös asztal, kéztámasszal. Ma kaptam, de nincs rá szükségem, mert van... 10 000 ft, kép a galériámban. kovactun@freemail.hu 20 / 519-3211
Szió! Kata vagyok, érdekelne az asztal, ha még aktuális!Adok egy e-mail címet, ahol értekezhetünk, előre is köszi a válaszod! e-mail: baracsika77.elastic@gmail.com
Sziasztok! Van egy feleslegessé vált UV lámpám (9W-os),amit szeretnék eladni.Érdeklődni e-mailen.
Sziasztok! Eladó csontszínű és átlátszó műköröm tip + box. Az átlátszóból 10 db hiányzik, a csontszínűből elég sok (28 db). Arra gondoltam, hogy a csontszínűt 650,- forintért, míg az átlátszót 1.000,- forintért adnám el. Ha valakit érdekel (esetleg olcsóbban is), az írjon bátran: tt870331@gmail.com címre (képet is tudok küldeni). Engem pedig érdekelne átlátszó zselé amit tipre és saját körömre is lehet használni. Nem vagyok szakmabeli, csak magamnak csinálgatom :)szép napot Mindenkinek
Szia! Engem érdekelnének a csiszolófejek. Küldenél képet, ha megvannak még. Előre is köszönöm. email: evilmeli.nail@gmail.com
Szia! Küldtem mailt. Üdv: Ica