2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
150 ,-Ft
1.200 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Elcserélném vadi új profi csiszológépemet(kipróbálva volt csak)paraffingépre és tartozékokra!!! Elérhetőségem:20/417-5457
Foszforeszkáló pigmentporom van, rózsaszín, narancs. Ezeket kipróbáltam, nagyon jók!
és mennyibe kerülnek?
Sziasztok! Sürgősen KERESEK: Paraffingépet ,paraffinnal,kesztyűvel olcsón!Vagy ajánlanátok milyet érdemes vennem(milyen szempontok szerint vásároljak! c-: Köszönöm szépen.
valaki tudja,hogy hol lehet venni világítós porcelánport?köszi
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Eladó, vagy cserélhető : -- CN 49-es 4 ml -piros géllakkból 1 db,/ 1800 ft a katalógus ára, 1200-ért átadom/ -- CN fly-brill F6-óarany 5 ml zseléből 5 db,/ 2200 ft a katalógus ára, 1500ft-ért átadom/ -- és IBD extra white 15 ml zseléből 2 db./ 2000 ft-ért átadom/ Minden bontatlan amiket itt felsoroltam, ugyanis körmös napokon kaptam többet belőlük, de ennyire nincs szükségem, sokára fogyna el. Cserét is ajánlhattok!!!! kovactun@freemail.hu
Ufo, UV lámpa eladó! 2x9W, csak a tanfolyamon használtam, idén márciusban vetem. Ára: 5500,- Érdeklődni a 06 20 262 8330 telefonszámon vagy a naominails@mail.com email címen.
Sziasztok! Eladó egy beépített porelszívós, 120 cm széles alap asztal, ami Budapesten személyesen átvehető. Ára 25 ezer Ft, ebből csak a porelszívó 16 ezer volt.... Képet szívesen küldök,ha valakit érdekel.
Szióka! Én szeretnék róla képet kérni: aniko.racsko@gmail.com. Köszönöm előre is!
javítok : 10 000 alatt kihozható az asztal
Szia Köszönöm a választ,ma találtam és meg is vettem,jó áron.KÖSZI SZIA
Sziasztok! Eladó egy beépített porelszívós, 120 cm széles alap asztal, ami Budapesten személyesen átvehető. Ára 25 ezer Ft, ebből csak a porelszívó 16 ezer volt.... Képet szívesen küldök,ha valakit érdekel.