2024. november 26. - Virág, Szvetlana, Konrád, Viktória napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
14.900 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziastok valakinek nincsen eladó foszforeszkáló zseléje?
Foszforeszkáló pigmentporom van, rózsaszín, narancs. Ezeket kipróbáltam, nagyon jók!
Sziasztok! Továbbra is eladó még 6db AN színes zselé. 5 ml /bontatlan 1000.-/db Crystal Nails drops kiprobálva volt, türkiz 500.- PN gellacok 30as rózsaszín és 07 ferrari piros. 15ml/bontatlan 2500.-/db CN stiletto tip box bontatlan 1800.- CN Clear porcelán 28 gr bontatlan 2000.- 1 kg mézes kaktuszos paraffin bontatlan 1000.-
Sziasztok! Egyben eladó 16 db-os rozsdamentes Szilágyi pedikűr-manikűr készlet (csak a tanfolyamon használt) műbőr tokban: 23 e Ft, valamint a hozzávaló fenőszíj pasztával és olajos fenőkő (1x kipróbált) 3.000,- Ft-ért. Ufesa BH5613 SPA lábmasszírozó-lábfürdő: 7.000,- Ft-ért. E-mail: takefive58@gmail.com
Sziastok valakinek nincsen eladó foszforeszkáló zseléje?
Sziasztok! Kéztámaszhoz keresnék huzatot. Akinek van felesleges az kérem írjon. tzsofia16@gmail.com
Szia, most varratok a szomszéd nénivel, ha gondolod 1-2 -vel csináltatok többet, nekem kb 400-500 ft lesz db-ja.
Sziasztok! Kéztámaszhoz keresnék huzatot. Akinek van felesleges az kérem írjon. tzsofia16@gmail.com
Szia, nekem egy aranyos asztalos úgy oldotta meg, hogy én választottam egy kis komódot / felül 2 fiók, alul 1 mélyebb pakolós ajtós hely/, ERRE BÚTORLAPBÓL LAPOT VÁGOTT, AZT SZÉPEN ÉLFÓLIÁZTA,ez az asztallapja ÉS 1000 FT-ÉRT VETT 1 KRÓMLÁBAT IS. az asztal jobb oldala a komód, bal tartója a láb.potom összeg, de tényleg 1000 alatt kihozható. Használt, de jó állapotú komód is jó.
javítok : 10 000 alatt kihozható az asztal
Sziasztok Olcsó műkörmös asztalt keresek,jó állapotban lévőt. ELADÓ!!! 4 csöves 9w piros ventilátoros,időkapcsolós,körbe tükrös,hibátlan UV lámpa. 10500 ft
Szia, nekem egy aranyos asztalos úgy oldotta meg, hogy én választottam egy kis komódot / felül 2 fiók, alul 1 mélyebb pakolós ajtós hely/, ERRE BÚTORLAPBÓL LAPOT VÁGOTT, AZT SZÉPEN ÉLFÓLIÁZTA,ez az asztallapja ÉS 1000 FT-ÉRT VETT 1 KRÓMLÁBAT IS. az asztal jobb oldala a komód, bal tartója a láb.potom összeg, de tényleg 1000 alatt kihozható. Használt, de jó állapotú komód is jó.
Sziasztok Olcsó műkörmös asztalt keresek,jó állapotban lévőt. ELADÓ!!! 4 csöves 9w piros ventilátoros,időkapcsolós,körbe tükrös,hibátlan UV lámpa. 10500 ft
Szia, engem érdekelne a kúp karbid fej. Tudnál küldeni képet a címemre? zsuzs9@citromail.hu Köszi
Szia! Küldtem képet. Üdv: Ica