2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szalonosok figyelem! Hordozható masszázs szék eladó! Anyaga: fa ill. műbőr kék színben Tömege: 11 kg Tartozékai: fejpárna, mell párna, ülés, kartámla, üléstartó, lábtartó, hátsó stabilizátor, első stabilizátor Irodai (nyak, váll és hát) masszázshoz kitűnő! Alig használt, nagyon jó állapotban van. Papírok mellékelve. Ára: 7000 Ft.
Szia! Engem érdekel a masszázsszék! Tudnál küldeni róla képet? Ha megfelel mielőbb szeretném megvenni!Köszi
Sziasztok! Eladók az alábbi műkörmös kellékek: karbid fej kúp alakú (kb. 2x használt): 1.700,- Ft (bolti ára: 2.600,- Ft), gyémánt csiszolófej mosolyvonal utántöltéshez (nem volt használva): 1.000,- Ft (bolti ára 1.950,- Ft), eszköz fertőtlenítő box: 1.200,- Ft (bolti ára: 1.980,- Ft), IBD tip: 1 doboz 100 db-os francia kontaktussáv nélküli 1.500,- Ft (bolti ára: 2.690,- Ft), tipvágó: 1.500,- Ft (bolti ára: 2.250,- Ft), szálmentes papírtörlő 500 darabos (pár darab hiányzik belőle): 800,- Ft (bolti ára: 1.170,-), manikűrtál: 300,- Ft (bolti ára: 790,- Ft), különböző díszek: kagylóhéj levél forma (10 db) 500,- Ft, háló: vörös, fekete 150,- Ft/db, strasszkövek, flitterek, virágok, rószaszín csillámszál 250,- Ft/tégely, 2 db noname porcelán díszítő ecset: a 2 együtt 1.000,- Ft, So Easy vizes bázisú díszítő lakkok (3 db: zöld, napsárga, arany): 600,- Ft/db (bolti ára: 1.180,- Ft). Ha érdekel valamelyik, szívesen küldök képet. E-mail cím: takefive58@gmail.com
Szia! Engem érdekelne egy cnd clear porcelánpor ha megvan még! Várom válaszod! Köszönöm! Anita
Szia! Engem érdekelne a tűzpiros és talán a napsárga zselé, és a likvid az milyen márkájú? és milyen fajta? Rendes likvid, vagy esetleg lassan kötő , szagtalan stb...?
Szalonosok figyelem! Hordozható masszázs szék eladó! Anyaga: fa ill. műbőr kék színben Tömege: 11 kg Tartozékai: fejpárna, mell párna, ülés, kartámla, üléstartó, lábtartó, hátsó stabilizátor, első stabilizátor Irodai (nyak, váll és hát) masszázshoz kitűnő! Alig használt, nagyon jó állapotban van. Papírok mellékelve. Ára: 7000 Ft.
Sziasztok! Nem éppen körmös, de... Beurer infravörös kézi masszírozó eladó! Papírok, tájékoztató és tartozékok (csúcsos feltét, bütykös feltét, vákuum feltét)mellékelve! /Ajándékba kaptam, de nem használtam./ 2400 Ft.
Sziasztok! Ha valakinek van felesleges olyan pici tégelyes zseléje,amit a körmös napon vagy a hajón kaptunk légyszi írjon mailt,én vevő lennék rá . zsazsa34@citromail.hu
Sziasztok, eladnám feleslegessé vált spirit nails manikűr-pedikűr eszközkészletem. Bolti ára 29900Ft volt. A tanfolyamon használtam 4-5 alkalommal. 15 darabos, rozsdamentes acélból készült manikűr-pedikűr eszközkészlet A készlet tartalmazza: sarokkés; talpkés; körömfaragó kés; körömkaparó kés; szív lándzsa; szemző; kör alakú lencse; egyenes véső; reszelő; bőrfeltoló-kaparó; gyémántporos reszelő; csípőolló; körömvágó olló; bőrvágó olló; fecskeolló. 16.000Ft Ha valakit érdekelne, 06205199282 számon elér.
Szia! Engem érdekelne egy cnd clear porcelánpor ha megvan még! Várom válaszod! Köszönöm! Anita
nemethancsi@citromail.hu
Eladnám Crystal Nails 5 ml színes zselék 007(fekete),001(tűzpiros),003(napsárga),006(fehér),013(világoslila),014(középlila),020(bordó),553(brill rózsazsín). Csak kipróbáltam őket. Ár: 1800.-/db. CND porcelán por 22 g-os 2 db pure pink, neutral pink, clear, pure white. Ár: 2200.-/db. 118 ml liquid, ár: 4500.- Bontatlan mind. Moyra akrilfesték 01(fehér), 02(ekrü), 10(lila), 11(piros), 12(türkisz), 13(sárga), 23(fekete). Bontatlan. Ár: 400.-/db.
Műkörmös asztal eladó, jó állapotban van, alig lett használva. Galamb szürke és fehér színű, fiók és szekrény is van rajta. Képet a naominails@mail.com címen kérheted. Személyesen át lehet venni Bp., XXI. ker. de pesten belül kiszállítom én. Ára: 30.000,- Részleteket a 06 20 262 8330 vagy a naominails@mail.com email címen kaphatsz.