2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.980 ,-Ft
1.800 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Eladó CN Odorless szagtalan próba készlet! (50ml odorless szagtalan likvid, 3,5g crystal clear, 3,5g transparent pink, 3,5g ultra white) Kibontottam a dobozából,a doboza már nincs meg de még nem használtam egyiket se. Nem is lesz rá szükségem. Ára:2000Ft Átvehető a VIII.kerületben email: olga@osvat.hu
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Szia! Küldenél képet? tzsofia16@gmail.com valamint az a kérdésem lenne, hogy ecsetek nélkül is eladod?
Küldtem :) és a választ is.
Sziasztok! Eladnám a következőket: 1 db Moonbasa nails körömágyhosszabbító zselé, 1 db Moonbasa nails rózsaszín lakkzselé, 1 db Moonbasa nails bordó lakkzselé, 1 db legyezőecset, 1 db 4-es Alfa Nails porcelán ecset, 1 db vékony díszítő ecset zseléhez, 2 tégely beépíthető dísz (lila négyzet és narancssárga csillag). A szett egyben, 3500 Ft-ért eladó, kérésre szívesen küldök képet!
Szia! Küldenél képet? tzsofia16@gmail.com valamint az a kérdésem lenne, hogy ecsetek nélkül is eladod?
Sziasztok! Eladnám a következőket: 1 db Moonbasa nails körömágyhosszabbító zselé, 1 db Moonbasa nails rózsaszín lakkzselé, 1 db Moonbasa nails bordó lakkzselé, 1 db legyezőecset, 1 db 4-es Alfa Nails porcelán ecset, 1 db vékony díszítő ecset zseléhez, 2 tégely beépíthető dísz (lila négyzet és narancssárga csillag). A szett egyben, 3500 Ft-ért eladó, kérésre szívesen küldök képet!
Sziasztok! Eladó egy CND márkájú lábáztató 7000.-ért A funkciói az alábbiak: masszász, vízmelegytó,buborékfuvás. Képet kérésre tudok küldeni. Teljesen új, csak kipróbálva lett, hogy működik e. Eladási ára boltban 8500.
ha valkinek van foszforezskáló zseléje érdekelne
Sziasztok! Elcserélem vagy eladom CN Mega White Film Gélt! Használtam belőle, de a 3/4-e biztos megvan! Ezen kívűl még japán manikűrhöz a viasz és a por is elcserélendő vagy eladó! Köszönöm Kinga bokijakinga@gmail.com
Szia Kinga! A japán manikűr milyen márka?
sziasztok! Eladó - Lila Profi műköröm csiszológép kb. 3x használt. 2012. júliusig GARANCIÁLIS, CN-ben vásárolt. Állítható forgás, pedállal és kézzel is szabályozható fordulat. Gyorstokmányos, ami gyors és egyszerű fej-cserét teszi lehetővé. (csiszolófej nélkül!) 19.500.- /üzletben: 27.500.-/ ildi1@freemail.hu
Nem tudom, pontosan melyik fórumba kellene írnom, de szerintetek vasárnap ismét lesz olyan lehetőség, hogy megrendeljük a dolgokat és kiszállítják? Nincs kedvem sokáig sorban állni, addig valami más, érdekesebb dologgal is eltölthetném az időt......... Mondjuk, megnéznék egy bemutatót:-)