2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.

Műköröm portál a Facebook-on:

Adok-veszek fórum

Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.

Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db

Adok-veszek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!

2011.11.12 - 21:05
Osvát Olga

Eladó CN Odorless szagtalan próba készlet! (50ml odorless szagtalan likvid, 3,5g crystal clear, 3,5g transparent pink, 3,5g ultra white) Kibontottam a dobozából,a doboza már nincs meg de még nem használtam egyiket se. Nem is lesz rá szükségem. Ára:2000Ft Átvehető a VIII.kerületben email: olga@osvat.hu

2011.11.12 - 20:28
Szoboszlai Anita

Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com

Racskó Anikó - Válaszolok
2011.11.12 - 14:16
Racskó Anikó - vendég
Válasz Tóth Zsófia - 2011. november 12., szombat 14:11 üzenetére

Szia! Küldenél képet? tzsofia16@gmail.com valamint az a kérdésem lenne, hogy ecsetek nélkül is eladod?

Küldtem :) és a választ is.

Tóth Zsófia - Válaszolok
2011.11.12 - 14:11
Tóth Zsófia - vendég
Válasz Racskó Anikó - 2011. november 12., szombat 13:52 üzenetére

Sziasztok! Eladnám a következőket: 1 db Moonbasa nails körömágyhosszabbító zselé, 1 db Moonbasa nails rózsaszín lakkzselé, 1 db Moonbasa nails bordó lakkzselé, 1 db legyezőecset, 1 db 4-es Alfa Nails porcelán ecset, 1 db vékony díszítő ecset zseléhez, 2 tégely beépíthető dísz (lila négyzet és narancssárga csillag). A szett egyben, 3500 Ft-ért eladó, kérésre szívesen küldök képet!

Szia! Küldenél képet? tzsofia16@gmail.com valamint az a kérdésem lenne, hogy ecsetek nélkül is eladod?

Racskó Anikó - Válaszolok
2011.11.12 - 13:52
Racskó Anikó - vendég

Sziasztok! Eladnám a következőket: 1 db Moonbasa nails körömágyhosszabbító zselé, 1 db Moonbasa nails rózsaszín lakkzselé, 1 db Moonbasa nails bordó lakkzselé, 1 db legyezőecset, 1 db 4-es Alfa Nails porcelán ecset, 1 db vékony díszítő ecset zseléhez, 2 tégely beépíthető dísz (lila négyzet és narancssárga csillag). A szett egyben, 3500 Ft-ért eladó, kérésre szívesen küldök képet!

2011.11.12 - 11:57
Kovács Jessica

Sziasztok! Eladó egy CND márkájú lábáztató 7000.-ért A funkciói az alábbiak: masszász, vízmelegytó,buborékfuvás. Képet kérésre tudok küldeni. Teljesen új, csak kipróbálva lett, hogy működik e. Eladási ára boltban 8500.

2011.11.12 - 11:45
Kis Valentina

ha valkinek van foszforezskáló zseléje érdekelne

Görögné Balogh Katalin
Válasz Turcsánné Boros Kinga - 2011. november 10., csütörtök 12:56 üzenetére

Sziasztok! Elcserélem vagy eladom CN Mega White Film Gélt! Használtam belőle, de a 3/4-e biztos megvan! Ezen kívűl még japán manikűrhöz a viasz és a por is elcserélendő vagy eladó! Köszönöm Kinga bokijakinga@gmail.com

Szia Kinga! A japán manikűr milyen márka?

Á.Ildi - Válaszolok
2011.11.11 - 13:03
Á.Ildi - törölt felhasználó

sziasztok! Eladó - Lila Profi műköröm csiszológép kb. 3x használt. 2012. júliusig GARANCIÁLIS, CN-ben vásárolt. Állítható forgás, pedállal és kézzel is szabályozható fordulat. Gyorstokmányos, ami gyors és egyszerű fej-cserét teszi lehetővé. (csiszolófej nélkül!) 19.500.- /üzletben: 27.500.-/ ildi1@freemail.hu

2011.11.11 - 11:49
Móni

Nem tudom, pontosan melyik fórumba kellene írnom, de szerintetek vasárnap ismét lesz olyan lehetőség, hogy megrendeljük a dolgokat és kiszállítják? Nincs kedvem sokáig sorban állni, addig valami más, érdekesebb dologgal is eltölthetném az időt......... Mondjuk, megnéznék egy bemutatót:-)

Képzési naptár

mukorom.hu - Műkörmös képzési naptár