2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
2.611 ,-Ft
970 ,-Ft
1.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok!Eladók az alábbi műkörmös kellékek: 4*9w(36w)szemkímélő profi UV lámpa eredeti ára(10.400ft)6.500ft JD 400 csiszológép profi használatra.Erős fémfejjel rendelkező,köröm,műköröm és bőr csiszolására alkalmas csiszológép.A fej forgása és sebessége állítható eredeti ár(28.900ft)20.000ft kerteszilvi@gmail.com
Szia, engem az Uw lámpa érdekelne, ha még megvan.
Sziasztok! Eladnám a következő cuccaimat: Körömágybőr eltávolító folyadék:400.-, 2db Moyra szines porci fehér-rózsaszín-csillámosak:500.-/db, 1-es díszitő ecset perfectes:500.-, 3D zselés díszitő:1000.-, perfect csillámoslila porci :500.-, alapozólakk és top coat :500.-/db.Perfect tip puhitó:500.- Cristal 554 porci 7g:900.-, EzFlow porelán 28g pink és egy truly white: 1500.-/db Csak kipróbáltam őket,de van amit még fel sem bontottam. Képet küldök szivesen: szilvia.d@citromail.hu
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Elnézést mindenkitől nem én nem válaszolok hanem Orsolya nevü barátnőm akit felvet a pénz.Megkért hogy időhiányban szenved ezért hirdessem meg az eladó cuccait,nagy hiba volt tőlem megtettem. Majd két nap múlva az összes cuccot visszavitte állítólag egyben valaki megvenné tőle de azóta sem jelentkezett .Én tovább küldtem az érdeklődők cimét ezek után fogalmam sincs miért nem jelentkezik.Sajna nem tudom törölni a hirdetést.Még egyszer mindenkitől elnézést kérek a kellemetlenségekért.
Köszi, hogy írtál, de aktuális írj légyszi.
Érdeklődnék, hogy a xtrame clear, és white meg van-e még?
Elnézést mindenkitől nem én nem válaszolok hanem Orsolya nevü barátnőm akit felvet a pénz.Megkért hogy időhiányban szenved ezért hirdessem meg az eladó cuccait,nagy hiba volt tőlem megtettem. Majd két nap múlva az összes cuccot visszavitte állítólag egyben valaki megvenné tőle de azóta sem jelentkezett .Én tovább küldtem az érdeklődők cimét ezek után fogalmam sincs miért nem jelentkezik.Sajna nem tudom törölni a hirdetést.Még egyszer mindenkitől elnézést kérek a kellemetlenségekért.
Sziasztok!Eladók az alábbi műkörmös kellékek: 4*9w(36w)szemkímélő profi UV lámpa eredeti ára(10.400ft)6.500ft JD 400 csiszológép profi használatra.Erős fémfejjel rendelkező,köröm,műköröm és bőr csiszolására alkalmas csiszológép.A fej forgása és sebessége állítható eredeti ár(28.900ft)20.000ft kerteszilvi@gmail.com
Professzionális Crystal Nails csiszológép január 20ig garanciás-eladó!Érd.peacevica@gmail.com
Hát ezt nem tudom miért erre küldte válaszként. :)
Köszi, akkor keresek tovább.
Szia! Megnézném a táskát! Légyszi emailben küldj képet. Köszi
szia engem is érdekelne több dolog (liquid, por stb) írtam is már az illetőnek. nem kaptam azóta sem választ. úgyhogy nem értem miért árul dolgokat, hogyha nem reagál az emailekre, mikor valakit érdekelnének a dolgok. :-(
Köszi, akkor keresek tovább.