2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.980 ,-Ft
2.350 ,-Ft
3.500 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Én is kérhetek egy képet :)
Persze,ha adsz egy email címet...:)
Sziasztok!Eladó egy nagyon szép ezüst pillangós műkörmös táska (csak tárolásra használtam) 10.000 Ft-ért. Képet tudok e-mailben küldeni róla. Amennyiben érdekel valakit ,kérem ezen az e-mailen vegye fel velem a kapcsolatot: bogi0212@freemail.hu
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Eladó műkörmös dvd k!! crystal nails legujabb technikák, mészáros krisztina zselés diszitő és ezflow porcelán épitő dvd!! ha érdekel irj emailt a j.julianna90@gmail.com email cimre!!
Sziasztok! Van egy eladó műkörmös asztalom.Ára 7000.- Képet tudok küldeni emailben.
Szia! Én is kérhetek egy képet :)
Perfect nails 60ml-es liquid eladó. Csak kipróbáltam.
Sziasztok! Easy off milky pinket és fehér cn gel-lacot keresek. Elérhetőségem: orsikorom23@gmail.com
Sziasztok! Körömlakk tartó állványt keresek. brill.nails.shop@gmail.com email címre írjon aki tud eladót! Köszi
Eladó műkörmös dvd k!! crystal nails legujabb technikák, mészáros krisztina zselés diszitő és ezflow porcelán épitő dvd!! ha érdekel irj emailt a j.julianna90@gmail.com email cimre!!
Engem érdekelne: noni0901@freemail.hu Köszönöm!
Szia! Írtam mailt.