2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
150 ,-Ft
1.200 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Érdekelnének a porcelán porok, és a pedikűr eszköztartó. Kérhetek róla képet? A poroknál az 507-es az nem téglavörös a másik 2 pedig levendula és lime szinű? Mindegy ettől független érdekel :) Küldj képet létci :)
Szia! Nem. :)) Arany, ezüst, ezüst. :)) Szívesen küldök képet, ha adsz egy e-mail címet. Üdv: Ica
Sziasztok! Eladósorba kerültek a következő dolgaim: -Pn Active Pink 50 gr(teljesen új) -Pn Cream Pink 30 gr -Cn Giga Pigment 901 -Cn Top Shine Metal Violet -Moyra Glitter Turguoise zselé -Moyra Tanzanite zselé -Ibd Auqamarina 7gr zselé -Eznails színes porcelánporok -Ezflow csillámos porcelánporok Árak és részletek priviben!Vagy a peacevica@gmail.com címen.Mindenről tudok képet küldeni! Csere Pearl,Cn,Brillbird termékekre érdekel!
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladók az alábbi műkörmös kellékek (minden Crystal Nails-es): Kerekes, háttámlás, gázemelős, forgós, fehér-műbőr-króm szék teljesen kitűnő állapotban: 15.000,- ft, gyémánt csiszolófej mosolyvonal utántöltéshez: 1.000,- ft, karbid fej kúp alakú: 1.700,- ft, asztali pedikűr eszköztartó: 1.200,- ft, eszköz fertőtlenítő box: 1.200,- ft, manikűrtál: 300,- ft, IBD tip: 1 doboz 100 db-os francia kontaktsáv nélküli 1.500,- ft, Ez Flow Grand Artist Oval 508-as Kolinsky profi porcelán ecset (pár szirmot csináltam vele): 5.000,- ft (bolti ára 9.900 ft), valamint Crystal Nails porcelán porok: 7 g-os színes díszítő porok (teli vannak): 507 (arany) , 515 (ezüst), 518 (ezüst), 600,- ft/db áron. EzFlow díszítő porcelán por 3 g-os: Ruby (bordó), Sapphire (királykék) (hiánytalanok) 600,- ft/db. So Easy vizes bázisú díszítő lakkok (3 db: zöld, napsárga, arany): 600,- ft/db, szálmentes papírtörlő 500 darabos (nagyon kevéske hiányzik belőle): 900,- Ft (bolti ára: 1.170,-). Képet küldök. E-mail cím: takefive58@gmail.com
Szia! Érdekelnének a porcelán porok, és a pedikűr eszköztartó. Kérhetek róla képet? A poroknál az 507-es az nem téglavörös a másik 2 pedig levendula és lime szinű? Mindegy ettől független érdekel :) Küldj képet létci :)
Válasz Kovács Jessica-2011.október 13 üzenetére Szia.Küldenél képet a zselékről és mennyiért adod? katalin.fulop@upcmail.hu Köszi
Küldtem emailt. Megkaptad? :)
Szia. Érdekelnének a zseléid, mennyiért adod őket. próbáltam írni az emailodra de nem ment át ezek szerint.Képet tudnál küldeni? szilvia.d@citromail.hu Köszi
Küldtem emailt. Megkaptad? :)
Eladó egy halvány rózsaszín, fémvázas, strapabíró, műkörmös bőrönd. Méretei: 29x25x39. Nem használtam, csak tároltam benne a dolgaim. Vállpánt is van hozzá. Ára 11000.- ( új ára 16000.-) Kérésre tudok képet küldeni. Érd.: merklin@citromail.hu
szia csizsologépet és az uv lámpát együtt mennyiért adnád el?
Szia Kati A csiszológép és az UV lámpa együtt 28 ezer Ft. Ha érdekel, írj a potyi@uhuklub. hu címre. Üdv Juli
Válasz Kovács Jessica-2011.október 13 üzenetére Szia.Küldenél képet a zselékről és mennyiért adod? katalin.fulop@upcmail.hu Köszi
Sziasztok Feleslegessé vált 14 db bontatlan aphro nails színes zselém feleslegessé vált, jelképes áron túladnék rajtuk.A zselék crystal nails kompabilitissek. jessi.kovacs@indamail.com vagy 30/276-8273
Szia. Érdekelnének a zseléid, mennyiért adod őket. próbáltam írni az emailodra de nem ment át ezek szerint.Képet tudnál küldeni? szilvia.d@citromail.hu Köszi