2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
5.300 ,-Ft
5.300 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.350 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! A székről tudnál képet küldeni? slims@freemail.hu
Szia! Küldtem a képet. Üdv: Ica
ziasztok! Eladók az alábbi műkörmös kellékek (minden Crystal Nails-es): Kerekes, háttámlás, gázemelős, forgós, fehér-műbőr-króm szék teljesen kitűnő állapotban: 15000,- ft, gyémánt csiszolófej mosolyvonal utántöltéshez (nem használt): 1000,- ft, karbid fej kúp alakú (nem használt): 1700,- ft, asztali pedikűr eszköztartó: 1200,- ft, eszköz fertőtlenítő box: 1200,- ft, manikűrtál: 300,- ft, margaréta (átlátszó) 3 db: együtt 600,- ft, IBD tip: 1 doboz 100 db-os francia kontaktsáv nélküli 1500,- ft, Ez Flow Grand Artist Oval 508-as Kolinsky profi porcelán ecset (pár szirmot csináltam vele): 5000,- ft (bolti ára 9900 ft), valamint Crystal Nails porcelán porok: 7 g-os színes díszítő porok: 01 (sárga), 09 (zöld), 500 (narancs) nagyon pici hiányzik, 507 (arany) , 518 (ezüst), 600,- ft/db áron. EzFlow díszítő porcelán por 3 g-os: Ruby, Sapphire (királykék) (hiánytalanok) 600,- ft/db. So Easy vizes bázisú díszítő lakkok (3 db: zöld, napsárga, arany): 600,- ft/db. E-mail cím: takefive58@gmail.com
Szia! A székről tudnál képet küldeni? slims@freemail.hu
Sziasztok! Leginkább OKJ-t kezdőknek (mert ott ezekre szükség van), de mindenki másnak is, akit valami érdekel az alábbiak közül: CN tip box egyenes, vegyes méret - 1000.- (1780) tipvágó - 1200 (2250) CN papírsablon - Xtreme!! - 20 db 250.- (30 db 490) manikűr tál - 500 (790) CN primer ceruza használt - 400 (980) selyemszál kb. 60 centi - 500 (980) CN 024 körömlakk kipróbált - 600 (890) CN bőroldó teli, használatlan - 800 (980) Clarasept fertőtlenítő szappan 1/2 - 500 (1030) ELADÓ! luccsia@gmail.com
ziasztok! Eladók az alábbi műkörmös kellékek (minden Crystal Nails-es): Kerekes, háttámlás, gázemelős, forgós, fehér-műbőr-króm szék teljesen kitűnő állapotban: 15000,- ft, gyémánt csiszolófej mosolyvonal utántöltéshez (nem használt): 1000,- ft, karbid fej kúp alakú (nem használt): 1700,- ft, asztali pedikűr eszköztartó: 1200,- ft, eszköz fertőtlenítő box: 1200,- ft, manikűrtál: 300,- ft, margaréta (átlátszó) 3 db: együtt 600,- ft, IBD tip: 1 doboz 100 db-os francia kontaktsáv nélküli 1500,- ft, Ez Flow Grand Artist Oval 508-as Kolinsky profi porcelán ecset (pár szirmot csináltam vele): 5000,- ft (bolti ára 9900 ft), valamint Crystal Nails porcelán porok: 7 g-os színes díszítő porok: 01 (sárga), 09 (zöld), 500 (narancs) nagyon pici hiányzik, 507 (arany) , 518 (ezüst), 600,- ft/db áron. EzFlow díszítő porcelán por 3 g-os: Ruby, Sapphire (királykék) (hiánytalanok) 600,- ft/db. So Easy vizes bázisú díszítő lakkok (3 db: zöld, napsárga, arany): 600,- ft/db. E-mail cím: takefive58@gmail.com
Sziasztok. Eladó crytsal nails-es nagy kugli karbid marófej. Összesen egyszer próbáltam ki. Bolti ára: 3800 Ft, eladási ár pedig megegyezés szerint. Érdeklődni: bcsilla15@freemail.hu címen.
Sziasztok!Eladnám teljesen új sosem használt a legújabb Crystal Nails-es pink uv lámpámat(időkapcsolós,ventilátoros,körbetükrös,4×9W-os)Nagyon szép!Ajándékba kaptam,de nekem már van egy ugyanilyen nagyon szeretem,csak ajánlani tudom!Ajándékba adok hozzá csillámporokat,manikűr tálat!Reális áron adom,irj és megbeszéljük az árat!E-mail: claudia.f@freemail.hu
Rengeteg műkörmös holmi eladó. CN-PN Gellacok,AN színes zselék,Cn építő zselék,CN tippek,CN ecsetek,CN liquid,liquid tartó,porcelán,lakkok áron alul.Budapesten Érdeklődés:jessi.kovacs@indamail.hu
Sziasztok ! Eladó egy Diamond Nails-es Professzionális műköröm csiszológép- nagyon keveset volt használva,konkrétan 3x a tanfolyam ideje alatt, szép újszerű állapotban. Nagy teljesítményű Állítható forgásirányú A készlet tartalmaz: asztali géptartó gyűrűtartó befogószár gyémánt csiszolófejek csiszológyűrű lábpedál 13000-ért odaadom. A garancia már nem érvényes augusztusban lejárt. Ezen kívül még rengeteg megvásárolt körmös és pedikűrös cuccom van (főleg Crystal Nails-es Alfa Nails-es Ped Mans vagy Aqzent-es)amit megvettem de minek! Nem megy ez nekem...újabb megunt hobby... Pl: kéztámasz+2 huzat, fehér rózsaszín, sablonok, lakkok, előkészítő folyadékok, gél lakkok, uv liquid, pedi papucs teljesen új mindegyik, stb sz.emoke01@gmail.com -on érdeklődhetsz.
küldj árajánlatot, és képeket kovactun@freemail.hu
Sziasztok! Több féle műköröm készletem és anyagom van. Porcelán pór,ecsetek,zselé,ásztatógyűszű,sablon,ásztatótál.....és még sok minden. Érd: kappeszd@freemail.hu
Sziasztok! UV lámpát keresek, 4x9W-osat, jó állapotban, reális áron. szeb.szepkriszta@gmail.com Köszönöm előre is! :)