2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
890 ,-Ft
1.950 ,-Ft
150 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Sziasztok! Eladó egy 15ml fényzselé, márkáját tekintve Diamond Nails. Vagy elcserélném színes zselére. princessinhere@gmail.com
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 10ft/db képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Szia Helga! Kérdezted meg van-e még a szék, stb... mert érdekelnének. Írtam hogy meg vannak, de nem válaszoltál. Érdekel még, vagy már nem? Ha nem, akkor legalább egy ,,nem"-et kérek, mert akkor hirdetem tovább.
Szia! Ne haragudj keveset tudok netezni sajnos! Nyugodtan hirdesd, miattam nehogy lemaradj bármiről, majd legfeljebb magamat szidom, ha nem jön össze! Köszi a türelmed! Helga
sziasztok! kúpos karbid fej, kipróbált eladó. nagyon könnyű vele dolgozni, nem forrósodik. bolti ára 2800 ft. én 2000ért adom. további infok, képekért, érdeklődj: kittikatzchen@gmail.com-on.
Sziasztok, a vaterán potom áron kínálnak köveket, 10 000- 20 000 db 3-4000 ft. Ha valakit érdekel...
Kedves Árpádné! Engem érdekelnének a porok. Meg tudná mondani hogy helyileg hol tudnám meg nézni őket? Én Budapest és környékén mozgok. Kérem jelezzen vissza. Köszönettel Péter Zsófia
Szia! Sablonokat és színes porokat eladnék neked, a mailcímem: luccsia@gmail.com
Sziasztok! Vadi új, egyszer sem használt Crystal Nails Cover Pink X Master (28 grammos) porcelán poromat cserélném el ugyanekkora Crystal Nails Cover Pink XX-es porcelán porra. copperfield@freemail.hu -ra írjatok légyszi! Sevecsek Noémi
Sziasztok! Eladnám az alábbi műkörmös holmikat: -Moyra...stb lakkok bontatlan 6000.-/20db plusz ajándék 9db bontott -Crystal Nails Cover pink extra 2000.- -Crystal Nails Cover pink X 800.- _Crystal Nails Xtreme White 2000.- -Crystal Nails lila manicure tip 800- -Crystal Nails Stiletto tip form 1800.- -Aphro Nails színes zselék (14 db) 1000.-/db -Aphro Nails Top gel (építő) 800.- - Aphro Nails French Medium White (építő) 1800.- -Crystal Nails Gellac ( 7db) 2500.-/db -Perfect Nails Gellac (2db) 2500.-/db -Harmony - Gelish Gellac (3db) 4000.-/db -Crystal Nails Top Shine 3000.- - Crystal Nails Liquid tartó 1200.- -Crystal Nails UV liquid 1400.- -Crystal Nails Clear porcelán 2000.- -Crystal Nails 1kg paraffin 1000.-
Sziasztok! Még néhány színes zselémtől is megválnék, ezek bontatlanok, darabja 1.800 Ft. A színek: brillant 587, brillant 553, color 018. Ha érdekel valamelyik, vagy kérdésed van, akkor írj a homolyakrisztina@gmail.com email címre.
Sziasztok! Eladnám néhány színes porcelánporomat, mindegyik csak kipróbálva lett egy virág erejéig. A színek: 08 barna (csokiszínű), 65 piros (giga pigment porci), 10 sötétkék (kép a galériámban), 48 világoskék, 30 rózsaszín (igazi babarózsaszín). A porcelánok darabja 1.200 Ft, ha mindet elviszed, akkor 1.000 Ft darabja (így 1 db ajándék). Bp-en személyesen átvehető, vagy postázom is ajánlott levélként vagy csomagként.