2024. november 25. - Katalin, Liza napja van.
Műköröm portál a Facebook-on:
Adok-veszek fórum
Ha meglévő műköröm alapanyagod már felesleges számodra és szeretnéd eladni, itt megteheted. Kérünk, hogy a fórumban ne reklámozd semmilyen cég termékét, illetve ne is becsméreld azokat. Egyszerűen csak írd le, hogy mit szeretnél eladni.
Eddigi hozzászólások a fórum témához: 7792 db
Akciós termékek
890 ,-Ft
580 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
360 ,-Ft
Ajánlott termékek
1.979 ,-Ft
1.950 ,-Ft
48.800 ,-Ft
2.350 ,-Ft
2.200 ,-Ft
Adok-veszek
A hozzászóláshoz be kell jelentkezni!
Megteheted IDE kattintva, vagy regisztrálhatsz oldalunkra ITT!
Szia! Még kezdő vagyok, kérdésem lenne, hogy kezdőként is tudnám használni a Crystal builder gel white II.építő fehér zselé -t ? vagy az inkább már képzettebeknek van?
Szia! Nekem ezt a tanfolyamon kellett használni, tehát kezdőknek teljesen megfelelő.
Sziasztok! Eladóak a következő dolgok: CN körömlakkok: 15,17,43,44. Mindegyik egyszer volt használva, 600/db. Crystal builder gel white II.építő fehér zselé, 5 ml: kb a fele-3/4-e van meg,1000 Ft. CN builder gel clear I. 15 ml: 3/4-e megvan, 2000 ft. Postázni tudok!
Szia! Még kezdő vagyok, kérdésem lenne, hogy kezdőként is tudnám használni a Crystal builder gel white II.építő fehér zselé -t ? vagy az inkább már képzettebeknek van?
Újvári Barbara Körömművészet I. füzete és a Szépvilág extra step by step könyv is eladó. Előbbi 1500 Ft, utóbbi 800 Ft.
Eladó még egy CN-es rózsaszín nagy méretű (37x30x25) fémtáska, ami a katalógusban is megtalálható. 14000 Ft-ért eladó. Kb. 2 hónapja vettem.
Sziasztok! Eladóak a következő dolgok: CN körömlakkok: 15,17,43,44. Mindegyik egyszer volt használva, 600/db. Crystal builder gel white II.építő fehér zselé, 5 ml: kb a fele-3/4-e van meg,1000 Ft. CN builder gel clear I. 15 ml: 3/4-e megvan, 2000 ft. Postázni tudok!
Sziasztok! eladó swarovski kövek ss5,ss7,ss9 100db/990ft! képet tudok küldeni! érd: szobiani78@gmail.com
Sziasztok! Eladnám színes 3.5 g-os porcelán poraimat, pontosan 23 db-ot, egyenként 700 forintos áron! Nem használtam őket soha! Ezen kívül eladó egy 17 g-os Crystal Clear por és egy 17 g-os Ultra White por, ezek egyenként 1500 forintos áron(bolti ár: 1950.-)! Ezek sem voltak használva! Azért szeretnék megválni tőlük, mert kizárólag zselét használok a munkámhoz!A színes porok a legnépszerűbb crystal dekor és legnépszerűbb brillant készlet tagjai! A 2 készletet egütt 14 000 forintért odaadnám! Dobozuk nincs és 2 port elhagytam belőlük de nem volt használva egyáltalán! Érdeklődni itt és e-mailen a gaaby@citromail.hu címen lehet!
Szia Gabi! Engem érdekelnének az eladó porcelánjaid. Ha jól értettem 14000.- adnád az összeset (színesek és az építők is)?Ha nem így van, vagy már nem aktuális, akkor kérlek szólj. Ha csak néhány db maradt a készletedből, akkor írd meg kérlek a színek számát és én arra is vevő vagyok. Írhatod ide is, és brivátba is (francus08@freemail.hu)!!!!Köszi!
Sziasztok! Keresnék kis tégelyeket, amibe csillámport illetve, szórógyönygöt valamit különböző díszeket tudnék tartani! Ha valakinek lenne néhány "elfekvőben" és nem hiányozna neki akkor esetleg 'elvinném' én . Köszönöm a segítséget. Valamint CN zselés ékszerecsetet is keresnék!
Sziasztok! Kezdő zselés csomagot szeretnék összeállítani, ehhez keresek jóárasított cuccokat. :) Eszközök és anyagok egyaránt érdekelnek, építő zselék, sablon, spatula, pontozó, ilyenek. Ha van ilyesmid és szeretnél megválni tőle, e-mailban meg tudjuk beszélni: szeb.szepkriszta@gmail.com Budapesten és Érd környékén személyes találkozó is megoldható. Köszönöm! :)
ELADÓ ÁRON ALUL! Műköröm alapanyagok: CND Neutral Pink KÁH (22g, nem használt) 2000- IBD Flex Powder próbakészlet (3x35g, használt) 1000- CN Slower Powder Transparent Pink (40 ml, használt) 1200- CN Slower Powder Ultra White (25 ml, használt) 1000- CN Liquid (100 ml-ből a fél üveg) 1200- CN 42 színes porcelánpor (7g, csak kipróbált) 800- IBD Builder Gel Ultra White (14 ml, nem használt) 2000- Díszítők: 14 tégely csillámpor, törtkagyló, szárított virág 2100-, vagy 150/tégely Körömlakkok: 3 db CN körömlakk 1500- 3db SPA Ritual körömlakk 1500- Eszközök: CN tipvágó 1000- Pedi eszköztartó 1000- Bőrfeltoló-kaparó 1000- Hajlító csipesz 1000- Liquidtartó (porcelán, parafadugós) 1000- Liquides üvegcse 300- Ecsetek: #6 porcelán ecset 800- #8 Kolinsky porcelán ecset 1000- #5 CN zselé ecset 800- Két 8 db-os díszítő ecsetkészlet 1000-/készlet Az árak alkuképesek, ha egyszerre több dolgot is vásárolnál. Személyes átvétel megoldható Budapesten, de postázni is tudunk. Érdeklődni a koromhaz.orsi@gmail.com címen, vagy a 70/621-4069-es telefonon lehet.